What We Love: November

by

Svaki mjesec podijelit ćemo s vama stvari koje su nas inspirirale i zabavljale. Što smo voljele u studenom, pogledajte u nastavku.

jesenske svijeće

SERIJE

Svi znaju da se sve najbolje serije vraćaju s prvim otpalim listom. Završile smo s prvom sezonom The Sinner-a i moramo priznat da je ovo najbolji psihološki triler kojeg smo pogledale.
Stranger Things nas je oduševio! Iako smo mislile da ne može bolje od prve sezone, prevarile smo se. Bilo je puno napetije, ali istovremeno puno emotivnije. Kad smo kod emocija, ne smijemo zaboraviti Riverdale. Trenutno jedna od nama najdražih serija.

JESTE LI SPREMNI ZA SEZONU PULOVERA?

Mi jesmo! Već imamo nekoliko primjeraka spremnih u ormaru… čekajući prvi minus da ih izvučemo van. Jedan od tih pulovera je i ovaj iz Zafula. Prekrasnih jesenskih boja, a isto tako i oversize, savršen za hladne kišne noći.
Mango je oduvijek naša najdraža trgovina, i ako pogledate njihovu ponudu uvjerene smo da će te se složiti s nama. Pulover koji smo kupile kod njih zasigurno je najmekši i najugodniji, a i cijena mu je bila savršena.

Zaful pulover

NAUŠNICE

2017 godina obilježena je trendom statement naušnica. Od zabavnih, neobičnih do onih minimalnih, izbor je bio ogroman, tako da nam je bio poprilično lak zadatak za dodati par komada u našu kolekciju.

Naušnice

SVIJEĆE

Ako ste poput nas, jedna svijeća vam nije dovoljna. Jesen i zima su savršeni za ispuniti sobu mirisom, cimeta i pite od jabuke. Yankee svijeća Home Sweet home mirisi upravo tako, ali ništa lošije nisu svijeće iz Ikee, dapače, upravo nam gori njihova svijeća s mirisom vanilije i morske soli.

AKO BI JESEN IMALA OKUS, TO BI BILO..

Pita od jabuke i juha od bundeve. Juha od bundeve je nas najdraži obrok, a i volimo je raditi, jednostavno je, brzo i jakoo fino. Kako vas ne možemo pozvati na zdjelicu iste, dati ćemo vam recept. (pogledaj ovdje)

Naušnice

zaful naušnice

NE NOSIMO IH, ALI…

Iako nismo lude za „kauboj“ izgledom, odlučile smo remenu s dvije kopče dati priliku…

remen s dvije kopče

KNJIGE

Ovaj mjesec čitamo The Girls, od Emme Cline. Knjiga je bazirana na Charles Manson kultu i ubojstvima 1960 godine, i kako se curica od 13 godina imena Evie Boyde našla u tom svijetu. Preporučujemo!

knjiga

…………………………………

Pratite nas: