Višekratna Boca- 3 Stvari na Koje Trebate Paziti pri Kupnji

by

Vjerujem da ste kupili minimalno jednu bocu vode ili soka ovaj tjedan. Jesam li upravu? Da hidratizacija je jako važna, i ne smijemo zaboraviti piti dovoljno tekućine. No, upravo te plastične bočice su najčešće korištena vrsta plastike. Ovakve bočice su jednokratna ambalaža koja najčešće završi u prirodi. Odlično je što danas stvarno imamo alternative koje su ekološke, i puno zdravije za nas i za planetu. Važno je samo odabrati pravu.

termo boca

Odaberite bocu od kvalitetnog materijala


Kada birate bocu koju će te koristiti višekratno odaberite bocu koja je napravljena od kvalitetnog materijala. Staklo ili nehrđajući čelik su savršeni. Upravo oni ne otpuštaju štetne tvari u vodu, samim time ne mijenjaju vašem napitku okus.

Ne kupujte plastične boce koje imaju BPA

Ako volite ipak plastiku, pobrinite se da vaša boca ne sadrži Bpa. Bpa je kemikalija koja se otapa u vodi, i na taj način može dospjeti u vas organizam. On kao i hormoni mogu izazvati niz različitih bolesti, pa čak i neplodnost kod muškarca.

Odaberite lagano


Ako vam je boca teška, vjerujte nam nećete tako često posegnuti za njom. Staklene boce znaju biti dosta teške, pa su najbolji izbor boce od nehrđajućeg čelika. No ako imate alergije na nikal odaberite tritan plastiku.

clima bottle


24 bottles : Clima bottle je termo bočica napravljena od nehrđajućeg čelika. Bočica ima dvostruku stijenku koja zadržava piće toplim 12 sati i hladnim čak 24sata. Moram napomenuti da bočice imaju prekrasan elegantan dizajn, koji nije napadan. Te su savršene za ljetne i one nadolazeće zimske dane. Bočice ne sadrže štetne tvari, 100% su bez BPA, ftalata, i bez plastike. Ako volite gazirana pića, razveseliti će vas što bez problema možete ih staviti u bočicu. Meni je dodatan plus sto je otvor poprilično velik pa u bocu možete staviti čak i led. Bočicu koristim više nego što sam mislila da ću koristiti. Sa mnom je na svakom putovanju, u odlasku u šoping, pa i kad idem spavati. Ako volite piti čaj, ali vam smeta što se brzo hladi, onda je ovaj model boce savršen za vas. Ja si npr. skuham čaj i ako ga ne stignem popiti, čak me zna i dočekati topli čaj ujutro.

1 Response
  • Kristina
    20 listopada, 2021

    prekrasan članak! Obožavam ove boce, ja moju imam godinama i dalje je super.