Opuštajući Dan sa Oleum Trade

by

Početak je radnog tjedna, a već ste umorni i iscrpljeni? Samo bi legli, upalili najdražu seriju i skuhali si veliku šalicu čaja? Da, upravo se tako i ja danas osjećam. No, razveselio me paketić brenda Oleum Trade. Te, je dan krenuo u potpuno drugačijem smjeru. Kada sam otvorila kutiju preplavio me je prekrasan miris. Voljela bih kada bi ga i vi mogli osjetiti. Miris spa centra, čistog rublja, miris zime, svjež, čist i utješan. Onda na trenutak miris limunske trave, mora, valova, lavande, miris odmora.

oleum trade

Osim prekrasnog mirisa moram pohvaliti i ambalažu, koja je vrlo moderna, minimalna također kao i miris vrlo čistih linija. Ako niste čuli za Oleum Trade, onda je pravo vrijeme. Ovo je mali hrvatski obrt koji se bavi ručnom proizvodnjom svijeća, sapuna te mirisnih soli. Sve proizvode radi gospođa Dubravka, kojoj bi se zahvalila što mi je uljepšala kišni utorak, te me je razveselila s ovim poklončićem. U paketu smo dobile Relax svijeću čiji sam mirisi opisala odmah na početku članka. Svijeća je napravljena od soje, što mi je iznimno bilo drago za vidjeti. Naime svijeće od soje su puno zdravije. Ne otpuštaju toksine, biorazgradive su, gore na nižoj temperaturi, ekološki su prihvatljive, te traju puno duže nego svijeće od parafina. Svijeća je ručno rađena , potpuno prirodna, i cruelty free. Zaista prekrasna svijeća koja vjerujem bi razveselila mnoge, kao poklon za rođendan ili Božić.

svijeća

Uz svijeću smo dobile sapun/ šampon za kosu. Šampon također prekrasno miriši, obogaćen je shea maslacem, hidrolatom lavande,eteričnim uljima limuna, grejpa i palmarose te provitaminom B5. Moram napomenuti kako su proizvodi prekrasno parkirani, nakon što potrošim svijeću staklenku mogu iskoristi za druge svrhe, a šampon dolazi također u kartonskoj kutijici, pa je odlično za reciklažu. Gore na početku članka sam rekla kako mi je paketić potpuno promijenio dan. Zaista, istina! Odlučila sam si napraviti self care dan. Pričala sam već o self care rutini koja mi je pomagala na početku pandemije. Sjetila sam se koliko mi je to tada pomagalo, a ovaj kišni utorak je zaista trebao pomoć. Napunila sam kadu vodom, dodala u nju svoje mirisne soli, upalila svijeću Relax koja je preplavila moju kupaonu mirisom kao u najboljem spa centru. Stavila sam masku na lice, natočila si šalicu čaja od kamilice, te oprala kosu sa šamponom Oleum Trade.

šampon

Moram priznati da mi je ovo zaista trebalo. Opuštanje, self care, i velika šalica čaja. Ne može bolje. Zar ne?