Last Minute Christmas Gift Guide For Him And Her

by

Možete li vjerovati da je samo 10 dana do Božića? DESET DANA!! Ne znamo za vas, ali nama je ovaj mjesec proletio brzinom svjetlosti. Jeste li obavili božićni shopping? Ako ne, ova dva malena vilenjaka (da, zovemo se “vilenjaci”) su ovdje da vam  pomognu. Zaokružili smo popis najboljih božićnih darova koje bi vaši najdraži voljeli pronaći pod borom.

 

POKLONI ZA NJU

božićni pokloni

 

 

YOUR TEA(1) Na temelju tradicionalne kineske medicine, s prirodnim biljnim sastojcima, te male vrećice čaja savršene su za vraćanje sklada, vitalnosti i ravnoteže. Ovaj cool i zabavan set čajeva sadrži dvanaest vrećica čaja u četiri različita okusa, poput mamurluka, čaja za seks, sretnog i energetskog čaja.

Postoji li bolji dar od para mekih i toplih rukavica? Na Etsyu smo pronašle prekrasne MITREVA (2) rukavice. Imaju drvene gumbe i “kapice“ za prste, tako da ih možete nositi sa ili bez, ovisno o vremenu.

 

Za slastičare i ljubitelje deserta,predlažemo Ines podložak za kolače iz OLIVER BONAS-a (3). A za ljubitelje knjige, sjajnu i smiješnu knjigu naziva LIFE-CHANGING MAGIC OF NOT GIVING A F..K od Sarah Knight (4).

A što je sa svijećama? One su također savršeni dar. Odabrali smo dvije CAPRI BLUE (5), raskošnu svijeću s bujnim i egzotičnim mirisom vulkana i elegantnu svijećom s bogatim biljnim listovima gardenije.

 

(6) AROMATHERAPY ASSOCIATES  10 prirodnih i luksuznih ulja za kupanje i tuširanje je izvrstan dar za sve ljubitelje kupke. Veliki izbor ulja će vam pomoći ovisno o tome kako se u tome trenutku osjećate.

Postoji toliki izbor ulja da ćete moći odabrati odgovarajući bez obzira kako se osjećali taj dan i što vam treba tog trenutka u životu.

ZODIAK LANČIĆI (7) su ogroman trend ove godine. Pronašle smo dizajnericu  Rubi Lenu koja radi savršene. Najbolje od svega, možete dodati karticu s vlastitim tekstom i učiniti je osobnijom.

Volimo, volimo, volimo JUKSEREI nakit (8). Tako je jednostavan, ženstven, nešto što ćete godinama nositi. Vjerujte nam, s tim odabirom ne možete pogriješiti.

 

POKLONI ZA NJEGA

božićni pokloni

Od jednostavnog ADIDAS SWEATSHIRT (6), cool NIKE AIR MAX (2) i ZARA ŠAL (5) do FOREO LUNA FOR MAN (3), jer se dečki također trebaju pobrinuti za njihovu kožu, zar ne? Ako vaš dragi, brat ili tata voli parfeme, mogao bi ga oduševiti zadivljujući parfem NARCISO RODRIGUEZA (4). Velike kavopije ili pak ljubitelji čaja voljet će monogram šalice, a i mogu podijeliti s vama gore naveden your tea. Što kažete?

 

…………………………………

Pratite nas: