5 Best YouTube Workout Channels

by

Kao i svake godine, u vrijeme praznika, lako pretjeramo s slatkišima i maminim baklavama, ali tko bi im odolio … zar ne? Natrpale smo usta slasticama kao pohlepni hrčci, i sada, kada je blagdansko vrijeme i sav taj nalet šećera prošao, ostala je samo grižnja savjesti. No, ne treba puno žaliti jer sada je pravo vrijeme da se dovedemo u  formu. Ali stvarno! Sve što trebamo je plan. Jednostavan, ali učinkovit. Tako smo naš dom pretvorile u malu  teretanu, pritisnule play na našim najboljim Youtube kanalima s treninzima, te počele riješavati višak kalorija. Rezultati? Pa, vidjet ćemo. Zasada imamo samo volju, i samim time bi trebali i rezultati doći. Ako imate problem sa “pojest ću još jednu šnitu, blagdani su” sindromom, ili jednostavno želite živjeti zdravije, pripremili smo popis  5 najboljih YouTube  kanala za vježbanje, po našem izboru.

1. FITNESS BLENDER

Ok, ovo je definitivno naš omiljeni  kanal. Po preporuci prijateljice, dale smo mu priliku i već nakon jednom treninga smo se zaljubile u njega. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi čučanj. Imaju više od 500 različitih videa sa vježbama. Možete birati po težini, duljini, vrsti treninga, potrošnji kalorija i više. Vježbe su odlično objašnjene,  izgledaju lako iako nisu, ali vrijedno je toga.

2. YOGA WITH ADRIENE

Ako želite probati nešto drugačije, preporučujemo vam yogu s Adriene. Simpatična Adriene yogu čini puno zabavnijom, te opuštenijom. Pa si nećete zamjeriti što ne možete nogu dovoljno dignuti u zrak, ili se smotati kao mačka. Ali s vremenom ćete primjetiti napredak , i osjećati ćete se mnogo zadovoljnije sa svojim sve fleksibilnijim tijelom.  Također možete probati 30 day yoga challenge o kojem smo pričale,  te možete više pročitati o tome ovdje.

3. SUGARYSIXPACK BY NIKI

Još jedan kanal kojeg nam je preporučila prijateljica.  Kanal vodi Niki koja je ACE certificirani osobni trener , kao i nutricionist. Njezin kanal uključuje brze vježbe (8-20 min), koje su bez obzira na vrijeme trajanja učinkovite. Ako ste kao i mi, da kad vidite duljinu trening videa od sat vremena odmah prebacujete na drugi kanal, ovaj kanal će biti savršen za vas.

4. BLOGILATES

LA certificirani fitness instruktor Cassey Ho će vas gurati do krajnjih granica za koje ste mislili da ne postoje. Vježbe su poprilično teške, ali su rezultati prisutni več nakon mjesec dana.  Upravo se zato uvijek vraćamo Cassey. Idealan kanal ako želite brze rezultate.  Ali, morat će te se dobrano potruditi za njih.

5. POPSUGAR FITNESS

Ukoliko niste sigurni kakav tip treninga bi bio odgovarajući za vas, možete provjeriti ovaj kanal. Treninzi snage, kardio, pilates, yoga… Na Popsugar Fitnessu će te sigurno pronaći pravi oblik treninga za vas.

 

I to je naš popis! Kako vam se sviđa? Vježbate li kod kuće ili ste više tip za teretanu? Napišite nam svoje omiljene YT kanale za vježbanje u komentarima.

 

videos: Youtube