Top 9 Božićnih Dekoracija I Ukrasa Za Uređenje Doma

by

Pisanje ovoga posta čini me jako sretnom! Počeli su adventi, sve je nekako ljepše, toplije i sretnije. Obožavamo ovo vrijeme, moramo priznati da smo već bile u božićnom duhu, odmah poslije noći vještica. Spadate li u našu skupinu? Hajdemo ruke gore… Sigurne smo da nismo same u tome. Dekoriranje kuće nas silno veseli, svake godine odaberemo temu i nje se pokušavamo držati. Ove godine odabrale smo Nordijsku, pa ćemo vidjeti hoćemo li se uspjeti držati ili ćemo od silnog uzbuđenja skrenuti s plana i kupiti apsolutno sve. Također svake godine pokušavamo napraviti barem jedan diy, mislimo da je ovo vrijeme savršeno za kreativne radionice. Ima nešto u tome. Topli kamin, čaša voćnog punča, božićna glazba i pustiti mašti na volju. Ako želite da s vama podijelimo neke od diy svakako nam pišite, ili ovdje ili na našem Instagramu.


No, danas ćemo posvetiti se Božićnoj dekoraciji koja nam je zapela za oko. Prvo mjesto gdje obično krenemo gledati je Ikea, pogotovo kad nam je tema nordijski Božić. Gljivice su nam preslatki ukras, i mislimo ih uvesti na samo na bor nego i u ostatak kuće. Naš stari adventski vijenac, odlučile smo osvježiti. Iako je on poprilično star, emotivno smo vezene za njega, i žao nam je baciti ga. Skinule smo sve s njega osim šišarki, koje smo upotpunile gljivicama, sada preslatko izgleda. U Ikeji također ove godine možete vidjeti više ukrasa s gljivicama, nama su za oko zapele one od plastike i od tekstila. JYSK je također mjesto u koje volimo zaviriti, osim njihovih već tradicionalnih patuljaka, ove godine su ubacili i vilenjake. Malo je reci da smo oduševljene, posebno s trakom na kojima su vilenjaci. Ukrasi od papira poput origamija skroz su fora ali i neobičan dekorativni ukras za bor. Ako uživate peći kolače i kekse kao i mi onda će te željeti uvesti Božić i u kuhinju. Pogledajte ove žlice za mjerenje, preslatke su! Mi obično dodamo i koju božićnu šalicu, jer nije to Božić ako se ne pije iz Božićnih šalica. Nadam se da smo vam dale malo inspiracije, i da vam se sviđa ono sto smo odabrale. Još Božićnih članaka dolazi uskoro, pišite nam na Instagramu ili Facebooku sto bi voljeli čitati.

božićna dekoracija
božićna dekoracija
božićna dekoracija

1.JYSK (kupi ovdje) 2. ANTHROPOLOGIE (kupi ovdje) 3.ANTHROPOLOGIE (kupi ovdje) 4. IKEA (kupi ovdje) 5. ANTHROPOLOGIE (kupi ovdje) 6. ANTHROPOLOGIE (kupi ovdje) 7. H&M (kupi ovdje) 8.H&M (kupi ovdje) 9.PEPCO (kupi ovdje)

photo:Ikea, h&m, pepco, anthropologie, jysk

No tags