Zlatni Minimalistički Nakit Za Svakodnevni Look

by

Iskreno oduvijek sam bila poprilični obožavatelj nakita, čak i kao mala djevojčica radovala sam se ribarskim večerima kako bi obnovila svoju „kolekciju“. Možete si onda zamisliti oduševljenje kad mi je mama kupila prvi mali prsten od filigranskog srebra kojeg imam i dan danas. Poslije te faze došao je plastični nakit kojeg sam nizala na sebe, i izgledala poput božićnog drvceta. S vremenom sam se primirila, i počela svoju kolekciju bižuterije zamjenjivati kvalitetnim komadima.

Mogu reći da sam u zadnjih par godina skupila popriličnu kolekciju svakodnevnog nakita bez kojeg se ponekad osjećam golom. Znate na što mislim, zar ne?! Danas sam odlučila pokazati najdraže komade iz moje kolekcije.
nakit
naušnice

Definitivno jedna od najdražih koju nikad ne skidam s ruke, zasigurno je narukvica koju su mi mama i tata poklonili. Napravljena je od srebra s bijelom pozlatom. Kao većina mog nakita vrlo je minimalna i ima dva mala privjeska – kornjačicu i akvamarin (poludragi kamen po mjesecu rođenja). Osim što super izgleda, i što je poklon od mojih roditelja, ova narukvica skriva još jednu priču. Naime, Shop Honu, od svake prodaje daje 10% Sea Turtle Conservancy in Florida. Sjajno zar ne?

La boutique de Lulu je francuski nakit od kojeg za sad imam dvije narukvice. Narukvice su iznimno kvalitetne, a dizajn im je savršen. Ako ne znate za njih, preporučam da pogledate njihov Instagram.

Chicks Jewelry je ručno rađen nakit iz Hrvatske. Moderan, ali istovremeno minimalan. Ogrlica je napravljena od mjeda sa 24k pozlatom. Možete prilagoditi dužinu, a ono što je meni prekrasno su tri različita privjeska koja je zaista čini drugačijom od drugih. Od Chick Jewelry imam i narukvicu Emotional Chick koja je također od mjeda sa 24k pozlatom, vrlo često je nosim nanizanu s ostalim narukvicama.

naušnice
prsten


Juno je također Hrvatski brend osnovan od Anite Dujić. U kolekciji za sad imam samo naušnice Srčike. Napravljene su od srebra i izuzetno su kvalitetne. Moram naglasiti da su lagane, pa vas od njih neće boliti uši. Ono što se meni sviđa je to što se može skinuti srce, pa na taj način imam dva para različitih naušnica.

Volim podržavati hrvatske brendove, a Karat Jewelry je jedan od njih. Duže vrijeme bila sam u potrazi za pečatnjakom, i taman kada sam odlučila uzet jedan iz Mejuri-a, Karat je izbacio cijelu novu kolekciju, gdje su glavne zvijezde bili upravo oni. Ja imam onaj najmanji, s kojim sam apsolutno oduševljena. Kvaliteta, dizajn – prsten je jednostavno savršen. Isto tako moram pohvaliti njihovu uslužnost i ljubaznost.


Prošle godine kupila sam dva Infinite prstena, također od brenda iz hrvatske Iva Viljevac. Svidio mi se njihov minimalizam, ali i to što su odlični za nanizati. Odlučila sam se za srebrni i srebrni s pozlatom. Svakodnevno ih nosim i obožavam, jedni mali minus je što „zlatni“ više i nije tako zlatni. Iako se ne kupam s nakitom i kad perem ruke uvijek skidam prstenje, nekako se dogodilo da se zlato maknulo, i sad je više srebrni. Ali opet kažem i dalje ih nosim svakodnevno.


Ako nemate veliki budžet za nakit, ali opet želite kvalitetniji naše preporuke uvijek idu Asos-u. Njihovo sterilno srebro je jako kvalitetno, pa čak i ono koje je pozlaćeno nama i dalje odlično izgleda, a imamo ga zbilja jako dugo. Vrlo često obnavljaju kolekcije, a nakit im je vrlo moderan ali i minimalan -sjajan za nanizanje.


Brend Kingsley Ryan je iz Britanije, i mi ga obožavamo. Mogu reći sa sigurnošću da njihovu stranicu vrlo često znam pogledati. Ako volite decentan nakit, ali s modernim twistom, naše preporuke idu apsolutno njima.

prsten