White Shoes – One Of The Biggest Trends Right Now

by

Današnji post bi započele asocijacijom na Emmu iz Spice Girls-a. Bijele cipele. Ako ste živjeli u vrijeme Spice Girls-ica ili backstreet boys-a, poznate su vam njihove kombinacije. (ako niste vrijeme je za google). Naime, Emma kao Baby Spice gotovo je uvijek bila u bijeloj obući. Bilo da se radi o tenisicama, ili pak čizmama, Emma je nosila bijelo.

Prošle godine je zavladao trend bijele obuće, posebno bijelih gležnjača i čizma. 90% naše obuće je crno, a u bijeloj „boji“posjedujemo samo tenisice. Što je opravdano, jer bi nakon jednog nošenja bile svakakve. Prvo zbog vremenskih neprilika (kiša, blato..) a drugo je zasigurno nespretnost. Nekako smo 100% sigurne da bi mrlja od ketchupa bila zagarantirana, jer gle.. ove cure zbilja vole pizzu i hamburger. Ali ako pogledamo časopise, ili pak web trgovine, bijele cipele su i dalje tamo; Chanel, Celine ili pak Mango i Zara ne odustaju od njih. Što nas dovodi do toga da se pitamo: trebamo li im i mi dati šansu?

I pritom se odreći kojeg hamburgera ili jednostavno probati biti pažljivije. Pronašle smo nekoliko street style outfita, u kojima glavnu priču pričaju upravo bijele cipele, te smo ih rekreirale za vas. Nosite li bijelu obuću i kako vam se sviđaju outfiti, pišite nam u komentarima.

 

.

bijele cipele

BLUZAZara  ČIZMEH&M  TRAPERICETopshop

.

.

bijele cipele

HLAČEMango TORBAZara PULOVERMango TENISICEShooster

.

.

.

bijele cipele

CIPELEMango KAPUTZara KOŠULJAH&M TRAPERICEMango

.

.

.

.

photo street style: pinterest

photo: zara, topshop, h&m, mango, shooster

photo editor: L.M.

4 Responses