Turističke Sandale – Trend Koji Obožavamo

by

ljetne sandale

photo: Man Repeller

 

Znamo da trend „granddaddy“ ili još kako ih nazivaju turističkim sandalama zasigurno nije osvojio sve. Kod njih je slično kao i kod sarme s hrenom, ili je volite ili ne. Nas su npr. oduševile. Osim što nas podsjećaju na djetinjstvo pa s time bude nostalgiju, ove sandale su izuzetno udobne. Vrlo lako ih je nositi, a nama zaista podižu svaku kombinaciju. Gucci, Chanel i Prada uvrstile su ih u svoje kolekcije i s time su ove sandale dobile na popularnosti. Kako su trenutno sniženja ako vam se ovaj trend sviđa, pravo vrijeme je za kupiti ih.

Ja sam napravila grešku i zgrabila ih pohotno prije sniženja, jer sam se bojala da se ne rasprodaju ili da ih stave u novu kolekciju, kako to Zara obično napravi. No osim ovih mojih iz Zare, imate odlične modele u Asosu, Pull&Bear-u, Bershki. Nas na primjer užasno privlače Teva sandale koje su ovim trendom sigurno dobile na popularnosti. Što vi mislite o ovim sandalama?

Kako god bilo vaše stajalište, složit ćemo se da je ovo jedan od zasigurno najudobnijih trendova zadnjih par godina. Ako ništa drugo barem će nam stopala biti zahvalna.

 

ljetne sandalephoto: Who What Wear

 

ljetne sandalephoto: Style Report Magazine

 

ljetne sandalephoto: Man Repeller

 

.

…………………………………

Pratite nas: