Trend Alert: Raffia & Basket Bags

by

Još jedan klasik 70-tih vraća nam se i to u velikom stilu. Pletene torbe, obožavani predmet Jane Birkin ne samo da je zavladao ulicama, nego i našim Instagram feed-ovima. No tko bi im odolio. Mi smo ih istog trenutka poželjele imati u našem ormaru. Za razliku od crnih torbi ove torbe učinit će svaki outfit zanimljivim, te mu dati dašak opuštenog, retro looka. Izbor je stvarno velik… i kako se ne bi izgubili u svim tim torbama, odlučile smo s vama podijeliti naše najdraže brandove i stranice na kojima možete pronaći ove torbe. Pogledajte!

Surrender the Label

Ovaj brend pronašle smo na Instagramu, i odmah se zaljubile. Od slatkih clutch torbi, onih za plažu do Vine i Hibiscus, koje su naše omiljene, ove torbe su savršene, bilo da idete na romantičan piknik, vjenčanje ili pak večernji izlazak.

pletene torbe

photo: instagram @emmiillyy

 

pletene torbe

photo: instagram @surrenderthelabel

Orang Wanita

Osnovan od strane dva avanturista, na Orang Waniti pronaći ćete torbe koje su  ručno izrađene tehnikom koje se prenosila s generacije na generaciju stoljećima. Na ovoj stranici svatko može pronaći nešto za sebe, bilo da ste boho kraljica ili pobornica klasičnog uredskog stila.

Jane Birkin Basket

Ako želite imati istu torbu poput one koju je Jane Birkin nosila, onda je ovaj brend savršen za vas. U ove torbe zaljubile su se i mnoge popularne street style zvijezde i blogerice poput Leandre Medine, Jeanne Damas i mnoge druge.

pletene torbe

photo: instagram @jeannedamas

 

pletene torbe

photo: instagram @janebirkinbasket

 

Mnogi high street brandovi također su u svoju ponudu uključili pletene torbe, pa ih tako možete pronaći i u Mangu i Zari.

 

photos: Instagram