Trend Alert: Minimalni Zlatni Nakit – Stilnest

by

Marilyn Monroe jednom je pjevala’ diamonds are a girl’s best friend’ – mi se ne slažemo s tim, žao nam je M. Mislimo da sav nakit jest. Ne postoji ništa što vam može podići samopouzdanje i uljepšati raspoloženje tijekom dana poput lijepog komada nakita.

Volimo nositi nakit koji ima neko posebno značenje, a isto tako opisuje nas kao osobu. Ima smisla? Posljednjih nekoliko godina obje obožavamo zlatni nakit. Jednostavne i suptilne komade, točnije. Jedan od razloga zašto je njegova svestranost, može se doslovno povezati sa svime i izgledati nevjerojatno – od udobnih trenirki do ženstvenih proljetnih haljina.

Danas bismo vam željeli pokazati naše najnovije dodatke našoj kolekciji zlatnog nakita. Svi su komadi berlinske marke Stilnest. Ako još uvijek niste čuli za njih (u što sumnjamo), evo kratkog uvoda. Oni su mali održivi brend, svi su njihovi komadi ručno izrađeni od recikliranog zlata i srebra u maloj zlatarskoj obitelji. Svaki komad nakita je poseban, i izrađen posebno za vas.

Stilnest Recenzija – Nakit od Zlatne Pozlate

Ono što nas je na prvu oduševilo, bilo je preslatko pakiranje – plave kutijice. U svakoj kutijici su se nalazili predivni komadi nakita – ogrlica, prstenje i jednostavne naušnice u zlatnoj pozlati.

zlatni nakit

Krenimo prvo s prekrasnim Mom Band Hoop naušnicama. Mislimo da će se svi složiti da su hoop naušnice obvezne u svakoj kolekciji nakita. Jednostavne, a opet tako elegantne, hoop naušnice idealne su za sve prilike i točka na i svakoj modnoj kombinaciji. Naušnice su stvarno predivne i ugodne za nosit.

zlatno prstenje

Stacking” prstenje iliti slaganje prstenja u slojevima, posljednjih nekoliko godina je u trendu. A ova dva prstena savršena su za to. Kao što smo već rekli volimo kad nakit naglašava našu osobnost – upravo iz tog razloga odabrali smo prsten viktorijanskog izgleda sa ugraviranim slovom S. Drugi prsten je malo jednostavniji i savršeno se slaže u kombinaciji s viktorijanskim. Naručivanje prstenja preko interneta i nas je uplašilo na prvu. Koju veličinu odabrati? Hoće li prsten odgovarati? No na Stilnest stranici postoji odlična tablica s veličinama koja će vam pomoći u tome. Izmjerite prst, pogledate kojoj veličini odgovara i to je to.

zlatna ogrlica

Šećer na kraju, ‘zodiac’ ogrlica. Malo je reći da je obožavamo. Ovo nije klasična ‘zodiac’ ogrlica s horoskopskim znakom, koje možete pronaći iza svakog ugla. Posebnost ove ogrlice je to što svaki znak ima svoj dragi kamen. Npr. za horoskopski znak rak, to je dragi kamen crveni ahat. Svakako, bezvremenski komad, koji ćemo dugo nositi.