Tie Dye: Jedan Od Velikih Trendova Ove Jeseni

by
tie dye uzorak

Vjerovali ili ne, print koji je bio trendi kad smo mi bile male vratio se! I priznajemo koliko smo ga voljele tada, jednako ga volimo i sada (Opa rimuje se). Iznenadile smo se poprilično kad smo ga vidjele još početkom ljeta u trgovinama, ali izgleda da će se zadržati i kroz jesen. Nama odgovara! Prada i Stella McCartney su nam to pokazali još na Fashion Weeku u Parizu. Ovaj print je bio popularan 60 tih godina, te se opet vratio 90 tih. Sigurne smo da je poput, „turističkih“ sandala, i neće se svidjeti apsolutno svima, ali nama je zabavan, te nas vraća u dane kada smo same s mamom znale raditi svoje majice ili traperice.

Kako? Zapravno vrlo je jednostavno!
Samo ime govori zapravo kako se radi (veži-obojaj). Za bojanje majica smo koristile boju za tkaninu. Vezale bi ju gumicama za kosu, u čvorove te kod bojanja bi dobilo taj zanimljivi print. Traperice smo znale špricati s izbjeljivačem i na taj način bi tkanina izbijelila. Kod ovoga je potrebniji malo veći oprez. Ali ako ništa drugo, zabava je zajamčena.

No ako niste za ovakve kreativne projekte, ovaj print možete pronaći apsolutno svugdje. Isto tako osim šarenog printa, u Mangu smo vidjele puno suptilnije i nježnije nijanse, koje će biti savršene ako niste potpuno sigurni u mnoštvo boja. Asos već par godina ovaj print obožava, pa tamo možda možete pronaći najveći izbor pogotovo ako volite grunge stil.

…………………………………

Pratite nas: 

Slike: MangoZaraAsos