Spring Vibes: Everything You Need to Refresh Your Wardrobe

by

Proljetna sezona iz dana u dan sve nam je bliža, iako još uvijek nije dovoljno toplo (najavljuju snijeg za sljedeći tjedan) to ne znači da ne možemo razmišljati o proljetnim kombinacijama, zar ne? Ovog puta odlučile smo s vama podijeliti nekoliko stvari iz trgovine Yoins, savršenih za proljetni update ormara.

proljetni trendovi

 

Materijal na koji se možemo osloniti bez obzira na sezonu i vrijeme, te bez kojeg zapravo ne možemo zamisliti većinu svojih odjevnih kombinacija – traper! Odabrale smo dvije košuljice, jednu malo jednostavniju, savršenu za minimalne, te s mašnom za nešto malo razigranije kombinacije.

Svaka proljetna garderoba započinje s haljinom cvjetnog printa. Jedan od naših omiljenih proljetnih klasika! Posljednjih nekoliko godina haljine na vezanje su izuzetno popularne. Razumijemo i zašto – savršen spoj ženstvenosti i udobnosti!

A kada govorimo o udobnosti, espadrile su kraljice u tome!

Iako su culotte prvotno nastale kako bi ženama omogućile što ugodnije jahanje, ove elegantne, udobne i izuzetno prozračne hlače su ‘must have’ komad sezone. Odabrale smo jedne malo elegantnije crne culotte hlače, te traper culotte hlače za opuštenije, dnevne kombinacije.

Na našoj listi pronašle su se još i predivna kopča za kosu i crvene sandale koje će savršeno zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju.

 

photos: Yoins