Pop & Suki Takeout Bag Is The Newest It-Bag To Obsess Over

by

Ako još uvijek niste čuli za brand Pop & Suki, pravo vrijeme je za to. Osnovan od strane televizijske voditeljice Poppy Jamie i glumice Suki Waterhouse, obje dobro znane u modnom svijetu, ovaj brand ostavit će vas bez daha. Mogle bih ga opisati kao, mix pedesetih i šezdesetih, s dodatkom pastelnih boja i uz sve to vrlo pristupačna cijena. Savršenstvo, zar ne? Ako vam iz našeg opisa još uvijek nije jasno o čemu govorimo, evo kratko objašnjenje…. torbe, torbe, torbe! U ponudi možete pronaći jednostavne ‘tote’ torbe, poznate kamera torbe, a ono što je najbolje, možete ih personalizirati, i dodati svoje ime na njih. Cool, zar ne?

 

 

Danas ćemo članak posvetiti njihovoj Takeout torbi. Ili možda bolje da je nazovemo, novom “IT” torbom. Napravljena u obliku kutije za hranu za van, ova torba je oboje, dovoljno mala da je možete nositi svugdje, ali isto tako dovoljno velika da možete nositi sve svoje dnevne potrepštine. Možete birati između nekoliko stilova: traper, gingham uzorak, krokodilski uzorak, klasične bijele ili crne ili pak millennial pink. A vaše mogu biti za manje od $300 (oko 1400kn), što je odlično, ako uzmete u obzir da se ipak radi o dizajnerskoj torbi.

 

 

Mnoge zvijezde poput Lena Dunham, Lady Gaga, Rosie Huntington-Whiteley, Elle Fanning su već upotpunile svoje outfite s ovom torbom. Što vi mislite o njoj? Recite nam u komentarima.

 

photo: Instagram @popandsuki

…………………………………

Pratite nas: