Online Shopping With Tia Teilli: ToSave

by

Današnje doba brzog razvitka medicine te ostalih znanosti i tehnologija je uveliko oblikovalo svijet u kojem živimo. Razvoj interneta je možda najviše utjecao na današnje navike. Poboljšao je dosta toga, pa tako i banalnu stvar kao što je shopping. Jeeej za šopingoholičare! Ako nas čitate od prvih dana, onda ste već shvatili da jaaako volimo oniline shopping . Osim što u udobnom krevetu prelistavate stranice, ili pišete kao ja upravo, sve je mnogo urednije, i možete na puno lakši način pronaći upravo ono što želite. O otkrivanju savršenih malih, velikih ili pak trgovina na drugom kraju svijeta, ne treba niti pričati. Mogućnosti su velike. Čini li nas to lijenim? Vjerojatno. Ali isto tako nas čini učinkovitijima. Nekad smo za ovakve potrage prelazile kilometre, trošeći noge, cipele i benzin, a danas jedino prste i oči. I malo struje. Malo smo se udaljile od teme, pa ćemo se brzo vratiti.

Sada ste već zasigurno shvatili da je tema današnjeg članka online shopping. Posvetit ćemo se TOSAVE.com, za koju do sada nismo čuli. Naime, TOSAVE.com trgovina nas je kontaktirala te nam je ljubazno odlučila pokloniti nekoliko odjevnih predmeta po našem izboru, a na nama je da s vama podijelimo naše iskreno mišljenje. Odlučile smo prihvatiti ponudu iako nismo imali prethodnog iskustva s njima, te istražiti kako za vas, tako i za nas. Vrijedi napomenuti kako na ovoj stranici možete pronaći odjeću po jako niskim cijenama. Stoga, ako raspolažete manjim budžetom, ili želite uzeti nešto trendi a povoljno, onda bi ovo mogla biti stranica za vas.

Odabrale smo  dva topa koja su izgledala kao da su od satena ukrašena detaljima od čipke, prugastu trendi bluzu s volanima, i zadnji predmet kojeg smo uzele također je trendi haljina s volanima i točkicama. Dostava je bila brza, što je jako pohvalno. Iako u cijelosti ne ovisi o njima, brza dostava uvijek ostavi pozitivan utisak na nas. Haljina je prekrasna, ali je jedini problem što nam je jako kratka, ali dizajn i kvaliteta je poprilično ok, s obzirom na cijenu. Ista stvar je i s bijelim majicama, male su nam, i ovaj put kvaliteta nije dobra.

 

Materijal je skoro proziran, a čipka je jako jeftina i nije dobro sašivena. S obzirom na jako nisku cijenu, vjerojatno nismo mogle bolje ni očekivati kod ove majice.  Svijetla točka u ovom malom haul-u je svakako prugasta bluza koja nas je oduševila. Materijal je kvalitetan, volani savršeno padaju, čak i dužina odgovara.

Naš savjet je da ukoliko naručujete na ovoj stranici, uzmite veličinu veću nego inače, te dobro pogledajte komentare, ili sastav odjeće. Ali za cijenu koju TOSAVE.com nudi, možete dobiti i simpatične odjevne predmete kao naprimjer prugastu bluzu.

Koje su vaše najdraže web trgovine? Kupujete li na TOSAVE.com?