7 Pieces That Are Currently In My Saved Items Folder

by

Prošle godine, počele smo s „pametnim kupovanjem“ kupujemo samo ono što nam treba, te se pokušavamo oduprijeti sniženjima, te gomilanjem ormara. I moramo priznati da nam ovo savršeno ide. Kako ne bi uletjele u Mango i pokupovale cijelu trgovinu, napišemo si popis stvari koje nam zbilja trebaju. Od samog odlaska u trgovine draži nam je online shopping, sve je puno preglednije, i puno lakše je razmisliti i uzet si vremena, za svaku stvar. Jedini minus je što ne možemo opipati materijale, hahah.

Jedan od predmeta što ove godine želimo uhvatiti na sniženju su čizme. Crne imamo, ali jedne s uzorkom, koje bi dodatno začinile minimalni outfit, još uvijek nemamo. Animal print, zadnjih par godina ne izlazi iz mode, možemo se usuditi reći da je postao klasik.

sniženje

Upravo iz toga razloga već mjesecima, odmjeravamo čizmice, te koji print bi nam najviše odgovarao. Da smiješno, koliko paženje nekad posvećujemo detaljima. Zara je ove sezone imala nekoliko u ponudi, a nama su za oko zapele, kožne kaubojske s petom srednje visine. Cijena im je bila oko 800 kn sad trenutno je 600 kn. Ono sto smo ove zime primijetile, da nam nedostaje deblje pletine. Mango i H&M imaju lijep izbor. Kod debelih, toplih pulovera jako nam je bitan materijal.

Vuna je najbolji izbor, ali ona ponekad „štipa“, upravo iz tog razloga najviše volimo mješavinu materijala. Merino, kašmir, pa i angora te moher. H&M pulover je kašmir 100% i trenutno je snižen na 69 eur, a pulover u prekrasnoj senf boji iz & other stories na 40 eur. Ne bi vjerovali kad bi vam rekle kako nemamo običnu basic bijelu košulju u ormaru. & other stories ima oversize, ali na žalost 36 broja više nema, osim u prugicama. Tako da smo otišle na Mango stranicu. Kako nas Mango nikad ne iznevjeri i rastura s basic stvarima pronašle smo upravo ono što smo tražile. Košulja je snižena s 200 na 100 kn, te je već na putu k nama.

sniženje

Kombinezoni su nam jedan od najdražih odjevnih predmeta. Kad smo u žurbi, najlakše ih je nabaciti a opet izgledate kao da ste si dali truda. Ovaj COS je također na sniženju. Popularne torbice s perlama, dosežu nažalost poprilično velike cijene, sva sreća na Zari. Ako vam trebaju dodaci koji će osvježiti traperice i bijelu majicu, ova torbica je savršen izbor. Zar nije preslatka? Razveselilo nas je sniženje i u Missoma. Pogledajte samo njihove narukvice. Klasično s dozom modernoga. Cijena im je sad 50 eur.

photo: ZaraMangoH&M,COS,Other Stories