Must Have: Dainty Rings

by

U zadnjih godinu dana, ne nosimo nakit. I ako ga nosimo to je obično jako minimalan i jednostavan. Zašto? Iskreno, ne znamo. Nekad smo nosile ogromne statement ogrlice, te na rukama puno prstenja, i to ne jednostavnog, nego velikog poput Snoop Dogg-a. Možda smo prerasle, a možda nam se ukus promijenio. Ako ste svakodnevno na Instagramu, sigurno vam za oko zapnu zanimljive fotografije. E to se upravno nama često dogodi, što pozitivan učinak ima za naše oči ali ne i za novčanik. Tako smo nedavno naletjele na par fotografija koje su nas odvele na stranice s upravo takvim nakitom.

.

Minimalno prstenje

.

Jednostavan, minimalan, i nama jako poseban. Nemamo ništa protiv ogromnih ogrlica, narukvica i prstenja, ali nas je osvojio minimalni nakit. Na Instagramu smo vidjele stranicu The Minimal Jewelry, i njihovo prstenje nas je osvojilo. Iako je poprilično minimalni dizajn, svaki prsten ima ono nešto, ako nas razumijete. Pogotovo Slim Silver Ring ukrašen s biserom, ili pak kristalom. Mislimo kako bi savršeno izgledali upravo zajedno na prstu.

Minimalno prstenje

The Minimal Jewelry

 

Nakon par dana, naletjele smo na fotografiju brenda Mejuri. I njihovo prstenje Evil Eye, ahhhhhh!!!! Kad ga vidite shvatit će te opsesiju. Osim Evil Eye prstenja, Chain prstenje izgleda kao savršen svakodnevni prsten. Ne samo za posebne prilike nego, prsten kojeg bi nosile svaki dan, i to cijeli život! Još uvijek nemamo ni jedan od ovih prstena u svojoj kolekciji, ali uskoro ćemo to ispraviti.

Minimalno prstenjeMejuri

.

 

Photo: Tia Teilli, tictail.com(The Minimal Jewelry), mejuri.com