Monthly Wishlist

by

U proljeće obično kad otvorimo ormar i maknemo svu zimsku odjeću, shvatimo da nemamo što obući. Normalno „nemam što obući“ poprimi drugu dimenziju, koja je veća i gora. Nego dosta drame, pravo je vrijeme za pregledavanje trgovina. Krenule smo od traperica, njih nikada dosta, zar ne? Visoki struk i dalje volimo, ali i krajeve traperica koje izgledaju kao da smo ih  pomalo neuredno skratile škarama. Traperice skoro uvijek kupujemo u Zari, ali ovog proljeća one iz H&M su fenomenalne. Kad smo riješile traperice, došle su na red majice, obične basic majice imamo, ali one nešto ljepše, koje možemo transformirati između kava i izlazaka baš i nemamo. Ispravak,  imamo ali nam se više ne sviđaju(ženski problemi).

Potraga za svilenim topovima, koji izgledaju kao dio ženstvene seksi pidžame koje se odlično slažu s trapericama, i čine najbolje outfit kombinacijie je završena. Zara ima više od jednog, i moramo priznati želimo ih sve. Prošle godine ormar smo napunile cipelama na petu, veću i manju tako da smo ove godine spremne za nisku obuću. Osim Zare i Manga, H&M opet kao i u slučaju traperica nas iznenađuje.  Crne niske cipele pomalo u špic, izgledaju savršeno za dnevne outfite, ali ako se nas pita isto tako i za večernje.  Još jedan plus je cijena,  ako uhvatite kod za besplatni shipping, sjajno! Ne znam jeste li primijetili, ovog proljeća i ljeta veliki trend će biti pletene torbe i torbice, tako da ih možete pronaći u svakoj trgovini.  Savršena su zamjena za crne torbice, jer idu apsolutno sa svime.

I zadnji predmet u ovo mjesečnoj wish listi nije odjeća i obuća (tko bi rekao). Micelarne vode obožavamo, Bioderma i Garnier su članovi naše večernje i jutarnje njege. Odnedavno su se pojavila i micelarna ulja koja čiste lice, skidaju šminku ali i njeguju. Zvuči odlično, pa smo odlučile isprobati hrvatsko, Biobaza micelarno ulje s ekstratom mimoze.

 wishlist

Photo: Zara, H&M, Biobaza