Minimal Jewelry You’ll Fall In Love With

by

minimalni nakit

 

Ako nas pratite na blogu i društvenim mrežama, vjerojatno ste primijetili kako smo lude za nakitom, posebno naušnicama. Obožavamo pronalaziti neobične i unikatne komade, jedinstvenih oblika…Ali to nikako ne znači da ne volimo uzeti dobar komad minimalnog nakita, upravo suprotno, to nam je najdraži nakit. Toliko obožavamo zadnja dva komada u našoj kolekciji da smo ih jednostavno morale podijeliti s vama.

 

minimalni nakit

 

Ove zvjezdice su preslatke! Savršene su za svakodnevno nošenje kao savršeni mali detalj u vašoj kombinaciji. Jednostavno naušnice koje ćete željeti nositi godinama. Klasik!

Drugi komad je malo drukčiji, ali istovremeno minimalan. Željele smo malo više statement komade, i ove karike su idealne za to. Oduševljene smo i činjenicom da ih se može nositi na dva načina; kao rinčice i kao karike. Zar nisu prekrasne?

 

minimalni nakit

 

Oba para su iz Happines boutiquea. Ako ste fan nakita kao i mi, obožavat ćete ovu stranicu! A najbolje od svega, ako prilikom kupnje unesete tiateilli kao kod, dobiti ćete popust od 10% za svaku kupnju iznad 19€. Akcija vrijedi od 29.12.2017 do 29.1.2018.

 

 

…………………………………

Pratite nas: