Here’s Why We’re All About The Cardigan Trend

by

Je li vam je poznat onaj osjećaj kada vam je hladno u majici, a opet, ako nosite pulover vam je nepodnošljivo vruće? Ovakva situacija se nama događa gotovo svakodnevno tijekom kasno jesenskih mjeseci. Upravo iz toga razloga volimo kardigane, jer je s njima puno jednostavnije kontrolirati „toplinu“ tijela. Ako vam je prevruće, samo ga otkopčate i problem je riješen. A i lako ga je skinuti, ne morate paziti da ne uništite frizuru nespretnim svlačenjem pulovera.

Razlog zašto volimo kardigane je možda malo smiješan, ali ako ste kao i mi, i ponekad vam se desi da vam je malo vruće, malo hladno, kao u menopauzi, onda shvaćate o čemu pričamo. Žalostila nas je činjenica da su kardigani bili skoro pa zanemareni u trgovinama, ali na našu radost, ove jeseni se situacija promijenila. Police u trgovinama imaju dosta velik, ali i savršeni izbor. Ako bi morale odabrati samo jednu zimsku kombinaciju, vjerujte nam kad kažemo da bi uz traperice, čizme i kaput, dodale i kardigan.

Osim što su udobni i topli, još i genijalno izgledaju, a i može ih se kombinirati na bezbroj načina. Ako želite osvježiti vaš ormar, naš glas ide za kardigan. Ispod slike možete vidjeti naše favorite, u različitom rasponu cijena.

 

…………………………………

Pratite nas: