Upoznajte Autoricu Bloga The Gold Lipstick

by

The Gold Lipstick , blog, koji nas redovno inspirira, modom, i novitetima u beauty svijetu. Minimalan, Elegantan, seksi i osvježavajuć. Donosimo vam intervju s autoricom bloga Mireia koja nam je pričala o najdražim predmetima u ormaru, omiljenim mjestima u Španjolskoj, te kako je započela sa svojim blogom i gdje se vidi za 5 godina.

The Gold Lipstick

Pričaj nam malo o svom blogu. Kako si ga započela, te kako si napredovala?

Blog sam osnovala prije pet godina, i od tada radim na njemu. Mnogo stvari se zaista promijenilo od početka: moj stil, moje pisanje, fotografije, struktura, dizajn samog bloga, brendovi s kojima surađujem, i što je najvažnije, ja. To me putovanje naučilo mnogo toga, kad sam ga počela pisati, niste imali previše podataka, kako sve to funkcionira, niti ostalih informacija. Sve sam sama morala otkriti, i s vremenom naučiti, i zbog toga sam izrazito ponosna. Danas surađujem s brendovima, o kojima sam prije sanjala, idem na evente na kojima upoznajem nevjerovatne ljude, mislim da ću se baviti ovim još jako dugo.

Budući da si iz Španjolske, koja mjesta bi preporučila nekome tko želi putovati u tvoju zemlju?

Španjolska je zaista prekrasna zemlja, gradovi su sjajni i nude jako puno toga. Preporučila bi Barcelonu i Madrid ako volite velike gradove koji nude puno sadržaja i po danu ali i navečer. Ali kako sam ja veliki gurman, moj savjet je da krenete prema jugu (posebno Cordoba and Granada ) koji su također izuzetno lijepi, a hrana je jednostavno savršena! Samo morate biti oprezni u koje vrijeme dolazite, ljeti je izuzetno vruće pa nije baš ugodno.

the gold lipstick

Koji ti je najdraži predmet u ormaru?

Uh, teško je odabrati samo jedan. Većinu predmeta u ormaru jako volim pa ih nosim stalno (bijele tenisice, crni sako, kaput u boji devne dlake, baker boy kapu…) Također imam dosta stvari koje jako volim, možda i previše, pa se trudim ne nosit ih često, da ih ne uništim, kao što je naprimjer moja vintage Burberry torba.

Opiši se u 3 tri riječi..

Ciljano-usmjerena. Vrlo sam fokusirana na ono što želim, i jako puno radim da bih to postigla. Otvorena. Obožavam upoznavati nove ljude, kulture.. sramežljivost je nešto što vas neće daleko dovesti u životu. I zadnja riječ ako je to uopće riječ Meraki. Srce uvijek stavljam na prvo mjesto, u svemu što radim, radim s ljubavlju.

the gold lipstick

Završi rečenicu: Kada imam samo 5 minuta da se spremim, ja..

Stavim malo maskare, počešljam kosu, i odaberem uvijek najjednostavniji outfit. Naprimjer crne traperice, bijele tenisice, i zavisi o vremenu, bijelu majicu ili pulover. Isto tako ako je toplo odlučim se za sako, ako je hladno dugi kaput. Gotova!

Kako bi opisala svoj stil?

Neutralan, basic, ali istovremeno elegantan, chic i seksi. Vrlo lako je imati dobar stil, ako ste jednostavni. Također, uvijek biram odjeću u kojoj se osjećam ugodno, to je zapravo najvažnije, biti svoj!

the gold lipstick

Koji vam je najdraži dio bavljenja modnim blogom?

Rekla bih da nije toliko riječ o modi samo, volim inspirirati ljude. Ne samo koje odjevne predmete odabrati, i kako ih nositi, nego i kako ohrabriti se, kako se osjećati hrabro, i samouvjereno, te kako izraziti svoju osobnost kroz odjeću koju nosimo.

Gdje vidiš svoj blog u sljedećih pet godina?

Moj blog se već promijenio u ovih pet godina, tako da očekujem u narednih pet godina zbilja velike promjene. Vidim moj blog većim i jačim. Također nadam se da su više surađivati s brendovima kao pisac/fotograf, možda čak i imati svoj mali brend.

photo: The Gold Lipstick

…………………………………

Follow us: