Interview With Fashion Model Isabell Rödén

by

photo

Ako još uvijek niste čuli za švedski model Isabell Rödén sada je pravo vrijeme za to! Fantastičan stil koji ovaj švedski model posjeduje dat će vam svaki povod da ju pratite. Mi ju pratimo već dulje vrijeme i divimo joj se, stoga možete samo zamisliti kako smo bile uzbuđene i sretne kada je pristala napraviti ovaj intervju. S nama je razgovarala o njenoj karijeri, njenom osobnom stilu i preferencijama, i također nam je dala uvid u svoju beauty rutinu…

Tia Teilli: Reci nam nešto više o tvojoj karijeri modela, i kako su te otkrili?

Počela sam poprilično kasno, imala sam 20 godina. Moja sestra Anna Katarina Larsson studirala je fotografiju u Stockholm-u, dok sam ja živjela u Östersund-u. Htjela je mene kao modela u svom školskom projektu. U to vrijeme smo putovali u Maroko na odmor i tamo me slikala. Bilo je fantastično. Nakon toga odselila sam se u Stockholm i počela raditi za modnu agenciju imena , Mikas.

Uzlet u mojoj karijeri se dogodio kada me otkrio street style fotograf, The Locals. Tada sam bila na pauzi za ručak u Stockholmu. Našli smo se kasnije na slikanju i nakon toga sam počela dobivati više poslova kao model.

Tia Teilli: Koji je najzanimljivi posao koji si odradila?

Moj životni cilj nije modeliranje, volim glumu. Nedavno sam snimila reklamu za Telia Denmark i mogu reći da je to istovremeno bio najinstruktivniji i najzabavniji posao.

photo

Tia Teilli: Odrasla si u Švedskoj, koja su tvoja 2 najdraža mjesta u državi?

Östersund, gdje sam odrasla i Döda fallet, gdje vlada neopisiva mirnoća. Također, Stocholm koji mi je prekrasan grad.

Tia Teilli: Kako izgleda tvoja beauty rutina? Imaš li koje tajne za podjeliti s nama?

Haha, bojim se da nemam beauty rutinu. Vjerujem u prirodni izgled. Ali za svoju kosu koristim Aussie. Jeftina je i odlična.

Tia Teilli: Najdraži predmet u tvom ormaru?

Ne mogu se odlučiti. Fascinira me količina truda i vještine uložena u svaki odjevni predmet koji posjedujem. I dalje mislim da su hlače od Henrik Vibskova sa ludim printom jednako lijepe danas kao i prije dvije godine, kada sam ih kupila. Odjeća mi nikada ne dosadi, i zbilja neznam koji komad bi mi bio najdraži. Pretpostavljam da samo volim kako pronaći nove načine uparivanja mog stylinga.

photo

 

Tia Teilli: Koji su tvoji omiljeni dizajneri i brendovi?

Barbara Casasola, Rodebjer, Le Maire, Agger Flachs, Mr Larkin, Nike i još dosta njih.

 Tia Teilli: Koji su ti ciljevi u modelingu? Gdje vidiš sebe u budućnosti?

U par navrata sam mislila da se neću više time baviti, ali onda bi mi uletjelo nekoliko poslova, koje sam voljela odrađivati, tako da sam samo nastavila. Mogla bi raditi u kazalištu ili se baviti glazbom u budućnosti.

photo

Isabell možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Hvala Isabell!

 

photo: Isabell Rödén