Interview With Fashion Blogger Jules Jacobson

by

S njujorškom modnom blogericom Jules Jacobson razgovarali smo o njenoj inspiraciji, modnim opsesijama, životu i još o mnogim drugim temama. Naime, ako niste čuli za Jules pravo je vrijeme, prati ju preko 7150 followera na Instagramu, osnivačica je ‘Custom Closet Stylist’-a, i uspješno kombinira nemoguće. Što smo otkrile o njoj pročitajte u nastavku.

 

Intervju s Julia Jacobson

 

TIA TEILLI: Reci nam nešto više o svom blogu, i što te potaknulo na njegovo pokretanje?
Pokrenula sam blog nakon dugotrajnog traženja sebe i što želim od života. U djetinjstvu sam uvijek bila predmet ismijavanja zbog svog „neobičnog“ stila, ali s vremenom sam to pretvorila u svoju prednost i od toga napravila posao.

TIA TEILLI: Gdje pronalaziš inspiraciju?
Oduvijek sam bila inspirirana onim što vidim na ulici, i iz viđenog vrlo dobro znam uzeti dijelove i uklopiti ih u svoj stil.

TIA TEILLI: Koji su trenutno tvoji modni favoriti?
Trenutno sam opsjednuta „sock“ čizmama /tenisicama, i pleteninom.

TIA TEILLI: Koji ti je najdraži modni predmet u ormaru?
Ovo je teško pitanje…Vjerojatno moje Gucci loaferice, kupila sam ih na super sniženju, savršene su, klasične nosim ih na apsolutno sve.

 

Intervju s Julia Jacobson

 

TIA TEILLI: Ako bi morala opisati svoj stil jednom riječju, koja bi to bila?
Ovo je jako teško pitanje, jer se moj stil uvijek mijenja. Za sebe bi rekla HRABRO, jer volim kombinirati bezvremenske komade s onima koji su tek sišli s piste.
TIA TEIILI: Postoji li neka stvar koju si oduvijek htjela napraviti, a nisi?
Puno toga! Ali ako baš moram birati safari u Africi.

TIA TEILLI: Reci nam više o ‘Custom Closet Stylist’ – Kako si došla do ideje?
Nakon sto su mi ljudi počeli prilaziti na ulici hvaleći moj stil, shvatila sam da je jedan od razloga zašto sam započela blog taj da ih inspiriram, ne samo putem slika već i osobnim pristupom. Želim da kao blogger, napravim više od svakodnevnog pokazivanja sebe u slikama, već da pomognem ljudima pronaći njihov modni izričaj.

TIA TEILLI: Imaš li savjet za naše čitatelje, kako brzo sastaviti super outfit?
Moj savjet bi bilo da uvijek u ormaru imaju 5 omiljenih stvari koje su jednostavne za nositi. Na taj način je vrlo jednostavno kombinirati, ne noseći isti outfit dva puta.

 

intervju s Julia Jacobson

 

Hvala Jules na divnom intervjuu!

 

photos: Jules Jacobson Instagram

…………………………………

Pratite nas: