How To Wear The Bell Sleeves In Three Different Ways

by

Veliki smo obožavatelji košulja i majica s volanima, pa ste često mogli vidjeti članke posvećene upravo njima. Nedavno listajući magazine, i hodajući po shopping centrima vidjele smo majice i košulje pa čak i pulovere sa zvonolikim rukavima. Sjećamo se trenda kojeg smo i mi nosile, trapez hlača, ili kako smo ih mi znale zvati šiz traperice.  Majice s ovim rukavima nismo nosile, ali  nas nostalgično vraćaju u vremena šizerica. Prvu ovakvu majicu smo uzele u Zari i moramo priznati da je jako često nosimo. Uz traperice daju ono nešto kombinaciji i sve izgleda puno zanimljivije. Upravo zato smo složile tri outfita, u kojima glavnu ulogu igraju rukavi. Kako vam se sviđa, pišite nam u komentarima?

 

PRETTY IN PINK

Zvonasti rukavi

photo: Mango

Prvi outfit kao da je savršen za Valentinovo. Nježno rozi pulover iz Manga, kombinirale smo s trapericama visokog struka iz Topshopa i fenomenalnim cipelama iz Manga, koje su rasprodane, u sekundi. Kako bi zaokružile cijelu kombinaciju dodale smo minimalni nakiti. Faris naušnice, i prstenje koje smo pronašle na Etsyu (BY LIA JEWELS).

Zvonoliki rukavi

PULOVER: Mango (kupi ovdje); TRAPERICE: Topshop (kupi ovdje); NAUŠNICE: Faris (kupi ovdje); PRSTENJE: BY LIA JEWELS (kupi ovdje); CIPELE: Mango(kupi ovdje)

EDGY

Zvonoliki rukavi

photo: Zara

Obožavamo ovaj outfit. Osim Zarine košulje koja je prekrasna, glavna zvijezda je traper jakna iz Pull&Bear-a. Uz to dvoje dodali smo još jedan trend “kožnu” mini suknju i jednostavne Monki gležnjače.

Zvonoliki rukavi

JAKNA: Pull&Bear (kupi ovdje); BLUZA: Zara (kupi ovdje); SUKNJA: Pull&Bear (kupi ovdje); CIPELE: Monki (kupi ovdje)

KEEP IT SIMPLE

Zvonoliki rukavi

photo: Mango

Posljednji outfit, je klasičan. Ako traperice visokog struka, i mini suknja nisu za vas, ova kombinacija bi vam se mogla svidjeti. Prekrasna, romantična bluza i jednostavne hlače iz Manga kombinirale smo s trendi balerinkama iz H&M. jednostavnu kombinaciju zaokružile smo s Winden naušnicama, koje su duuugo na našoj wish listi.

Zvonoliki rukavi

BLUZA: Mango (buy here); HLAČE: Mango (buy here); CIPELE: H&M (buy here); NAUŠNICE: Winden (buy here)

Koji outfit vam se najviše sviđa? Pišite nam u komentarima. 

.

photos: Mango, Zara, Pull&Bear, Topshop, Monki, H&M, Winden, Etsy, Mr. Larkin