How To Style Slippers In Two Ways

by

Ukoliko ih i pokušate zaobići, nećete uspjeti. Trend „Gucci“ cipela je potpuno zavladao. Jedni minus je definitivno cijena,a ako niste spremni probiti svoj budžet, dobra vijest je da slične cipele možete sada pronaći gotovo svugdje. Nedavno smo se udružile s stranicom za online kupovinu StyleWe i odlučile smo napraviti dvije outfit kombinacije u kojima glavnu ulogu igraju upravo ovakve cipele.

MINIMALNO

 

Gucci papuče

photo: Pinterest

Volimo taj minimalan, čist i jednostavan izgled. Ne samo da je elegantan i sasvim osvježavajuć,  također štedi naše vrijeme kad ne zanamo što obući. Za ovaj outfit, odlučile smo se za basic bijelu majicu, od organskog pamuka iz Manga, crne hlače s visokim strukom iz Zare , J.W.Andersonova kultna “Pierce” torbu i, naravno, crne kožne papuče Beau Today iz StyleWea. Zaokružile smo cijeli izgled Mejuriovim naušnicama i „zlatnim“ prstenom od Pin Jewelrya iz StyleWea.

papuče

PAPUČE: StyleWe; MAJICA: Mango; HLAČE: Zara; TORBA: Net-a-porter; NAUŠNICE: Mejuri; PRSTEN: StyleWe

ŠARENO I ZABAVNO

Odbrojavamo još sitno do ljeta, pa zašto ne bi  dodali malo boja u svoje outfite. Top iz Zare, i traperice iz Topshopa te papuče iz StyleWea upotpunit ćemo Gucci „Sylvie“ torbicom koja je inspirirana istočnjačkim motivima koji su posebno trendi.

papuče

PAPUČE: StyleWe; TOP: Zara; TORBA: Net-a-porter; NAUŠNICE: Net-a-porter; TRAPERICE: Topshop

Koja outfit kombinacija vam se najviše sviđa? Jeste li kupovali na StyleWe-u? Pišite nam u komentarima.

.

photos: StyleWe, Zara, Topshop, Net-a-porter, Mango, Mejuri

*

 

1 Response
  • Kristina
    19 lipnja, 2017

    Prvi outfit mi je sjajan! Kristina