Halloween Special

by

Noć vještica je iza ugla! Imate još manje od tjedan dana za smisliti masku,što će te pripremiti za jesti, itd. Ne brini te se, pomoći ćemo vam barem malo. Napravile smo  nešto fino za pojest, nešto za maskirati noktiće, i nekoliko dobrih filmova za uplašiti se. Ako volite jabuke, zanimljive manikure, i super strašne filmove ovo je članak za vas. Idemo na posao.

GHOST NAILS

Napravile smo zabavnu manikuru, koja će odlična biti upravo u ovo vrijeme. Lagano je za napraviti, trebate proći samo tri koraka, i za to vam treba samo bijeli, crni i sivi lak. Jeste spremni pokušati?

manikura noć vještica

HALLOWEEN MOVIES

Od Hocus Pocus-a do The Strangers-a, napravile smo listu filmova, uz kojeg će vam sigurno jastuk biti najbolji prijatelj.

 

CANDY APPLES

Ušećerene jabuke, idealni su slatkiš za svaki dan, posebno za noć vještica. U nekoliko jednostavnih koraka pokazat ćemo vam , kako ih brzo napraviti.

Ušećerene jabuke

Treba vam

 • 400g bijelog šećera
 • Jabuke
 • štapići

Krenimo na posao

Prvo pripremite jabuke, jel jednom kad krenete topit šećer sve će postati jako brzo.  Jabuke operite,  posušite i zabijete u njih drvene štapiće, te ih stavite na pleh u kojeg ste prethodno stavili papir za pečenje. Kad ste s tim gotovi, u lončić stavite šećer i krenite ga topiti, miješajući. Šećer bi trebao biti spreman kad je otopljen skroz i lijepe smeđe boje. Sad je vrijeme, da jabuke umočite u karamel, i stavite na papir za pečenje, uspravno. Za par minutica možete navaliti, ako niste nikad probali jabuke na ovaj način, MORATE, vjerujte ovo je tako dobro.

Koji je vaš omiljen slatkiš za Noć vještica? Jeste li odabrali već kostim?

Trick or treat!

photos by Tia Teilli

2 Responses
 • mihaela
  17 studenoga, 2015

  awesome post :)) i really hope you’re having an amazing day!

  mfashionfreak♥blog

  • Tia Teilli
   25 studenoga, 2015

   Thank you!