Femme Luxe Finery – Proljetni Haul

by

Ništa nije uzbudljivije, nego zamijeniti zimsku odjeću onom proljetnom. A sad je upravo savršeno vrijeme, za osvježiti zimski ormar, (ne samo čišćenjem).
Dakle, kad nas je Femme Luxe Finery kontaktirao i ponudio nam, da odaberemo nekoliko stvari s njihove web stranice, naravno da nismo mogle odbiti. Brend je trgovina odjeće u Velikoj Britaniji. Većina njihove odjeće su glam komadi za noćni izlazak, zabave i posebne prigode. Ali također nude i kolekciju trendi odjeće.

Što smo odabrale?

Udobnost nam je uvijek na prvom mjestu. Ponekad i malo previše. Reci ćemo samo da nam je omiljena stvar, uskočiti u pidžamu i gledati Netflix. Upravo iz tog razloga, odabrale smo dvije femme luxe trenirke – crnu i sivu.
Ono sto čini ove trenirke drugačijim i posebnim, je to što je gornji dio crop top, a donji visokog struka. Tako da su osim ‘kučnog outfita’ i teretane, idealne i za dnevne kombinacije i odlazak s prijateljicama na kavu.
Moramo priznati, trenirke su jako udobne i mekane…. za nas, savršeni balans između udobnosti i stila.

jednostavna odjeća

 

Animal print prije je bio pod veliko NE kod nas! Ali zadnjih par godina skroz nam se uvukao pod kožu. Istina je da se ne bi obukle od glave do pete u ovoj uzorak, ali detalji kao npr. cipele, torbica, ili pak košulja zna izgledati jako zanimljivo. Ljudi ne lažu kad kažu da je sve u detaljima! Zar ne? Upravo iz toga razloga smo se odlučile za ovu jaknu. Osim suptilnog printa, detalji su ono što je čine još neobičnijom.

jednostavna odjeća

 

Kroj jakne neodoljivo nas podsjeća, na 80-te. Iako na pogled izgleda kao da je napravljena od grubljeg materijala, zaista nije. Materijal je lagan sto ju čini odličnom za proljetne dane i ljetne noći. Mi je nosimo u poprilično jednostavnim kombinacijama, kako bi outfit učinile dodatno zanimljivijim i uzbudljiviji oku. Preporučujemo li je? Da, naravno!

jednostavna odjeća

Haljine su jedna od naših najdražih odjevnih predmeta,naravno uz pidžame. Haha, njima ne možemo odoljeti. Iako se inače uvijek kod odabira haljina odlučujemo za one lagane, i prozračne, ovaj put smo hitjele izaći iz comfort zone. I upravo smo to i napravile s ovom skroz uskom crnom haljinom. Meki materijal, jedan rukav, a jedno golo rame, te dužina ispod koljena, ovu haljinu čini savršenom za vjenčanja, i večernje izlaske. Možete primijetiti na slici, ta od struka haljina sa strane ima nabore, e upravo zbog tih nabora, haljina lijepo pada, i naglašava obline, čak i ako ih nemate. U struku ima detalj poput remena, koji još dodatno naglašava struk. Iako je haljina crna, moramo reći da ima toliko dodataka, da ne možemo reći da je minimalna.

 

jednostavna odjeća

…………………………………

Pratite nas: