Dress Like: Meg Ryan

by

Ako ste ljubiteljica romantičnih komedija onda su vam one sa Meg Ryan iz 90-tih zasigurno na vrhu liste. Iskreno, još uvijek se sjećam kako bi nam mama pripremila kokice prije Sleepless in Seattle ili You’ve got mail. Čak mi i kokice odmah zamirišu. Mogla bih sa sigurnošću reći da su mi filmovi s Meg obilježili djetinjstvo. Neki dan je na tv-u bio film Kate & Leopold i baš sam se dala u razmišljanje koliko nam se oduvijek sviđao njezin stil, ne samo u tom filmu nego u svim filmovima. Minimalan, klasičan i jednostavnih linija, bez puno detalja, pa čak pomalo i tomboy-ish. Rekla bi da je Meg definitivno i danas u trendu. Onda mi je palo na pamet kako dugo nismo radile Dress like…i da je možda za to stvarno došlo vrijeme. Pretpostavljate u kojem smjeru idem s ovim? Da, pokušat ću napraviti dress like Meg Ryan, ali s odjevnim predmetima koje možete naći danas u svakoj trgovini. Mislim da će biti poprilično jednostavno jer kao što sam rekla, Meg je i danas u trendu.

Kate and Leopold


Film je iz 2001, a uz Meg glumi i super zgodni Hugh Jackman. Sama radnja filma odvija se u New Yorku u koji putovanjem kroz vrijeme dolazi vojvoda Leopold. Da, dobro ste pročitali, putuje kroz vrijeme, ali nemojte odustati, kunem se, film je odličan! Inteligentni i super zgodni Leopold upoznaje Kate koja mu se odmah svidi. U cijelom filmu Kate se zaista super oblači, a izdvojila sam jednu kombinaciju koja mi je najviše zapela za oko. Radi se o dugom crnom kaputu, sunčanim naočalama, torbi, basic čizmama, crnim hlačama, te košulji s ruskom kragnom.

meg ryan

You’ve got mail

Meg i Tom Hanks su super u ovom filmu. Naime, Meg je Kathleen Kelly, vlasnica male knjižare, živi s deckom, ali njihova veza je odavno upala u rutinu.Tada se Kathleen preko interneta krene dopisivati s nepoznatim čovjekom, u kojeg se pomalo i zaljubljuje. U ovom filmu Meg također ostaje vjerna svom stilu. Minimalno, s mnoštvom neutralnih boja, ali ovdje nosi dosta više haljina. Upravo iz tog razloga sam se odlučila za kombinaciju u kojoj glavnu ulogu ima haljina. Cijelu crnu kombinaciju u ovom slučaju razbija haljina u smeđoj boji, popriličnog jednostavnog kroja koja na Meg stoji fenomenalno.

meg ryan

French Kiss


Ovu zabavnu romantičnu komediju sam pogledala bezbroj puta. Uz Meg glavnu ulogu igra Kevin Kline. Meg je ostavio zaručnik,te ona putuje u Francusku vratiti ga. U avionu upoznaje Francuza koji je uz to i sitni krijumčar. Meg i u ovom filmu ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu, uz dozu French chica. U par scena Meg nosi prugastu majicu , sunčane naočale, tenisice i bijele hlače. Kako ova klasična kombinacija i dan danas odlično izgleda, izbor je pao na nju.

meg ryan

photo: mango, zara, alfavision-optika.hr, shoebox.hr, mangooutlet, spartoo, pinterest