Dress Like Celebrity: Keira Knightley

by

Keira Knightley stilphoto: MIRROR

Besprijekoran, jednostavan stil glumice Keire Knightely oduvijek privlači poglede. Dok je na crvenom tepihu u elegantnim, romantičnim i gotovo uvijek savršenim izdanjima, njezin svakodnevni stil uveliko se razlikuje od onoga na crvenom tepihu. Tada odmiče od romantičnih outfita i postaje prava rock-grunge cura. Moramo priznati da se Keira u jednom i drugom odlično snalazi.

Glumica se trenutno nalazi u New Yorku gdje glumi u predstavi Therese Raquin na Broadway-u. Ovaj put paparazzi su uhvatili Keiru u odlasku na posao, u ležernoj, a opet cool kombinaciji. Baggy traperice i jednostavnu majicu Keira je upotpunila kožnom jaknom. Želite li izgledati baš kao ova simpatična glumica? Pogledajte naše prijedloge! Pronašli smo za vas u high street trgovinama odjevne predmete uz koje možete izgledati baš poput nje uz puno manje novca.

Keira Knightley stil

JAKNA: Zara (sličnu kupi ovdje); TRAPERICE: Topshop (kupi ovdje); MAJICA: H&M (kupi ovdje); ČIZME: Dr. Martens (kupi ovdje); TORBA: Zara (sličnu kupi ovdje); KAPA: H&M (sličnu kupi ovdje)

Photo: Zara, Topshop, H&M, Shoebedo