Chic & Cool Tote Bags

by

TOTE

Bilo da je stvar o brzom shoppingu, ili o kavici s prijateljicama torba je naša suputnica. Bez nje ne možemo zamisliti  odlazak iz kuće, bilo to čak i najjednostavnija  stvar poput odlaska po  namirnice, torba je jednostavno ženina najbolja prijateljica. Možete li zamisliti dan bez svoje torbe? Mi nikako.  Potraga za idealnom torbom, vjerujemo nikada neće prestati,  to je nešto u čemu mi žene uživamo i nešto što volimo.  Odabrati torbu koja će savršeno odgovarati uz naš outfit,  s detaljima i bojama koji će je istaknuti ili minimalistička crna torba kojoj se najčešće vraćamo kad idemo na posao ili u shopping.

Također ako možemo birati, pobrinut ćemo se da torba izgleda i lijepo oku. Pitanje je koju torbu izabrati? Kožnu, Platnenu, Šarenu? Mi smo se ovom prilikom odlučile za simpatične platnene torbe dizajnerice Cara Diane, koja na zanimljiv i jedinstven način tako jednostavne platnene torbe, učini interesantnim i uz to im da određenu dozu osobnosti. Također dizajnerica u svojoj ponudi ima i majice, tenisice i ostale sitnice. Kako pokušavamo doprinijeti zaštiti okoliša, trudimo se ne koristiti plastične vrećice, tako da odlična zamjena su funkcionalne platnene torbe, koje možemo koristiti iz dana u dana, iz mjeseca u mjesec.  Torbe su unikatne i od 100% pamuka te su odlične veličine.  Ako mislite da bi vam outfit bio bezličan s pamučnom torbom ili ne znate kako bi vam odgovarala, mi smo napravile dvije kombinacije koje bi vam mogle pokazati kako ih mi nosimo u ležernim prilikama.

U prvoj kombinaciji išle smo s minimalizmom, te smo  kombinirale  jednostavne traperice, simpatične cipele,  te torba zbilja dolazi do izražaja, u ovoj kombinaciji možete u trgovinu, ili u jurnjavu po gradu.

TOTE

Dok u drugoj kombinaciji smo se malo poigrale i spojile platnenu torbu s vjerovatno bi pomislili ne spojljivim stvarima, ali na odličan način torba daj zaigranost i cool touch.

TOTE BAGS

Photo: www.zara.com, www.mango.com, caradiane.co