Blogs You Should Be Following Right Now

by

Ako ste kao nas dvije, i većinu vremena provodite na svom laptopu i mobitelu pregledavajući blogove ili pak YouTube kanale, ovo je onda pravi članak za vas. Nerado priznajemo da ujutro, čim otvorimo oči,  mobitel je prvo što uzmemo u ruke.

Krenemo s  Instagramom, završimo dan sa YouTubeom, a između pogledamo blogove. Osim utjecajnih svjetskih blogera koje pratimo ( Aimee Song, Julie Sariñana, Elin Kling…) tu su i druge blogerice koje s kreativnošću, kvalitetnim sadržajem zaslužuju jednaku pažnju.  Iako je naš popis poduži, danas ćemo se zadržati na njih troje.

Yanin Namasonhi ( I Dress MySelf)

Yanin je blogerica i YouTuberica s adresom u Londonu. Minimalizam, elegancija sa „edgy“ dodatkom krasi ovu sićušnu curu nepogrešivog stila. Osim  odličnih fotografija, Yanin često objavljuje videa na YouTubeu gdje ju prati 96.908 ljudi. Osim mode, možete se inspirirati njenim ukusom u uređenju interijera,  pogledati make-up tutoriale ili pak otputovati s njom na prekrasne destinacije.

Modni blogeri

photo: idressmyselff.blogspot.hr

Ana Bacinger (Little Fashion Paradise)

Iako ne čitamo puno hrvatskih blogova, na jedan se stalno vraćamo. Little Fashion Paradise je blog kojeg piše Ana Bacinger. Anu smo krenule pratiti još kao urednicu na Fashion hr Style Community portalu , a kasnije na blogu, pa i na Instagramu. Njene vesele i zaigrane kreativne kombinacije često nas inspiriraju za dodavanje boja u naše vlastite. Ana ne piše samo o modi i svojim odjevnim kombinacijama, često ćete tamo pročitati i zanimljive članke o interijerima, izletima, ili pak o njenoj beauty rutini.

Modni blogeri

photo: www.littlefashionparadise.com

Lily Montasser (Demeler)

Demeler je blog kojeg smo otkrile tek nedavno, a osvojio nas je na prvu. Lily Montasser je blogerica iz Kalifornije koja trenutno živi u NY. Jednostavan, ali istovremeno cool stil kojeg Lily odlično nosi svakodnevna je doza inspiracije.

Modni blogeri

photo: thedemeler.com