Ballerina Inspired Trend: 3 Fun Ways How To Rock It

by

Jedan od sna svake djevojke vjerojatno je bio i taj da postane balerina. Sada nam se taj san može napokon ostvariti, makar na kratko. Proljetne kolekcije, kako dizajnerske tako i high street, pronašle su inspiraciju u ovom gracioznom plesu. Od prekrasnih suknja, poput one što je Carrie Bradshaw nosila, balerinki sve do prozirnih ženstvenih haljina. Kako ih nositi? Pogledajte u nastavku.

1. BALLERINA JEANS

 

Dobro ste pročitali, Topshop  je svojim MOTO skinny trapericama dao novi update, i to s prekrasnom tulle suknjom, koje su definitivno naš favorit, te trapericama s til obrubom.  Kako se ove traperice prodaju svaki 10 sekundi, odlučile smo napraviti outfit.

Traperice smo kombinirale s običnom majicom sa sloganom iz Stradivariusa, cool kožnom jaknom  iz Zare te jednostavnim srebrnim cipelama iz & Other Stories.

balerina trend

MAJICA: Stradivarius (kupi ovdje); TRAPERICE: Topshop (kupi ovdje); JAKNA: Zara (kupi ovdje); CIPELE: & Other Stories (kupi ovdje)

 

2. TULLE DRESS

 

Romantična, ženstvena, i chic, til haljina je najbolji način da svom outfitu date svoj jedinstven pečat. Nosite je preko obične bijele majice, preko traperica ili pak na obične najlonke i izgledat ćete odlično. Kako bi upotpunile cijeli look odlučile smo se za cipele iz H&M-a i izvezeni ruksak iz Manga.

balerina trend

HALJINA: H&M (kupi ovdje); TRAPERICE: Topshop (kupi ovdje); MAJICA: Pull&Bear (kupi ovdje); CIPELE: Zara (kupi ovdje); RUKSAK: Mango(kupi ovdje)

3. BALLERINAS

Ne možemo završiti ovaj članak bez vječnog klasika, balerinki. Za ovaj outfit odlučile smo se za kimono, slip haljinu i balerinke iz Zare, te predivne zlatne naušnice s Etsy-a.

balerina trend

KIMONO: Zara (kupi ovdje); HALJINA: Zara (kupi ovdje); NAUŠNICE: Etsy (kupi ovdje); BALERINKE: Zara (kupi ovdje)

 

Sviđa li vam se balerina trend? Koji vam je outfit najdraži? Recite nam u komentarima.

 

 

photos: Zara, Etsy, Topshop, & Other Stories, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Mango