Baby Blue: 3 Streetstyle Looks To Get Inspired By

by

Svijetlo plava boja nam je uvijek bila jako draga. Pogotovo za svakodnevne kombinacije. Odlična je za razbiti monotoniju outfitu, ili dodati boje, ali na suptilan način. O ovoj boji bi mogle pisati danima, i ne bi nam bilo dosta. Kako je svijetlo plava boja nježna nijansa, mislimo da se slaže s apsolutno svime, i stoji apsolutno svakome.  Proljeće je odavno došlo pa, bi bilo dobro osvježiti ormar s bojama. Čini nam se da će upravo svijetlo plava boja biti hit ne samo proljeća nego i ljeta, jel ju možete vidjeti doslovno svugdje. Naprimjer  u Zari nema dvije haljine u ovoj  boji nego sigurno deset. Ako se odmaknemo od haljinica, plavu možemo vidjeti na košuljama, torbama pa i obući.  Pronašle smo odlične street style kombinacije, s kojima se možete inspirirati.

 1. DRESS

baby blue

photo: The Chronicles Of Her

Odlična kombinacija blogerice s bloga The Chronicles Of Her, u kojoj glavnu ulogu igra upravo ova boja. Penny Sage haljinu je kombinirala sa crnim dodacima i zanimljivim Givenchy sandalama koje iskreno nisu sandale koje će se svidjet svima, ali nama su jako simpatične. Sličnu haljinu pronašle smo u Zari po prihvatljivijoj cijeni.

2. SHOES

baby blue

 photo: Kayture

 Kristina Bazan na Milan  Fashion Week-u  nosila je preslatku haljinicu s motivima iz Snoopy crtića. Sjajnu kombinaciju je zaokružila s upravo plavim dodacima, Cipelama Gianvito Rossi i Hermès torbom. Često mislimo kako su plave cipele teške za kombinirati, ali Kristina nas je u tome razuvjerila.

 3. SHIRT

baby blue  photo: Marie Claire

Pisale smo nedavno članak o trendu majica s golim ramenima. Čini se da je i Kendall Jenner prihvatila ovaj trend. Slatku plavu košulju  kombinirala je s trapericam i choker ogrlicom, odlična kombinacija za kavu s prijateljicama, zar ne?

Koji vam se outfit najviše sviđa? Recite nam u komentarima.

Photo:  Zara, Asos, H&M