5 Lanenih Ljetnih odjevnih Predmeta bez Kojih Ne Možemo

by

Dolaskom ljeta a s time i viših temperatura, počinje naša borba protiv vrućina. Jedna od najvažnijih taktika je svakako nošenje prozračne odjeće koja neće „gušiti“ našu kožu i zato ljeti uvijek biramo lanenu odjeću. Ovaj prozračan materijal, većinom obožavaju svi, no oni rijetki koji ga ne vole žale se obično na gužvanje. Nama iskreno ne smeta, čak štoviše to mu daje karakter. Ovo platno se radi od biljke istog imena, LAN, a održavati ga je zapravo vrlo lagano. Lanenu odjeću perite na niskim temperaturama, te nikad ali baš nikad nemojte peglati na visokoj temperaturi jer će se skupiti.


Svake godine većina brendova s prvim zrakama sunca stavljaju u svoje kolekcije lanenu odjeću, a u današnjem članku vam donosimo naših 5 favorita.

HALJINA

Mango je zakon ako volite pomalo klasične odjevne predmete. Ova haljina je srednje dužine, i vrlo klasičnog kroja, a ono što ju čini savršenom za ljeto je lan i kariran uzorak. Ovakve haljine su odlične i vrlo jednostavne za nositi. Zamislite ih samo na ravne sandale i ceker. Predivno zar ne?

LANENA BIJELA KOŠULJA


Iako ljeti većinom kupujemo haljine, razmislite bijela košulja je zbilja ljetni klasik, zar ne? Savršeno će poslužiti za odlazak na plažu, ili do bazena. Te ju možete vrlo lagano transformirati u večernju kombinaciju ako je spojite s lijepom suknjom i sandalama. Zbilja vječni klasik.


ODIJELO

Već dugo planiramo kupiti ljetno odijelo. Ovo je vrlo brz način za spremiti se i izgledati da ste si dali puno truda. A da ne govorimo koliko chic možete izgledati u njemu. Iako se odjela nose većinom na jesen i zimu, nama fenomenalno izgledaju upravo ljetna lanena odjela.

ŠAL

Šal je sjajan modni dodatak ne samo zimi. Svake godine nam odlično posluži, kao dodatak za kosu, ukras za torbu.. bezbroj načina je kako ga koristiti ljeti, pogotovo ako je laneni.

KOMBINEZON

Definitivno jedan od dražih odjevnih predmeta. Jednostavni su za nositi, lagani za kombinirati i sjajno izgledaju!