3 Blouse Styles That Are Perfect For Fall

by

Svaki put kada nam je jesen iza ugla, dobijemo želju za kupnjom nečeg novog i posebnog da nam upotpuni garderobu. Kako je jesen razdoblje slojeva, uvijek tražimo jednostavne, basic komade koje je lako kombinirati. Od udobnih i mekanih pulovera, cool suknji i jednostavnih bluza ili pak onih na volane, uvijek je odlična stvar što možemo biti kreativne u igri sa uzorcima i teksturama, a opet sa druge strane ostati ženstvene. Danas smo odlučile posvetiti čitav post ultimativnom modnom komadu – bluzi!

Udružile smo snage sa Gearbestom i odabrale tri prekrasne bluze koje će svaku odjevnu kombinaciju u tim hladnim jesenskim danima učiniti zabavnu i jedinstvenu.

bluza

Jednostavno obožavamo ovu košulju prekrasne baby blue boje sa trendy off the shoulder ovratnikom i slatkim i ženstvenim mašnama. Odlična je u kombinaciji sa skinny trapericama i bijelim tenisicama.

bluza

Koliko je dobra ova bluza? Crop top, volani, zvonasti rukavi, ova bluza jednostavno ima sve. Ide odlično uz mom jeans ili suknju sa nekim cool uzorkom.

bluza

bluza

bluza

Čipka, boja i detalji su nas privukli ovom topu, koji je toliko romantičan, ženstven i chic. Savršeno pristaje, a  cijena mu je savršena.

Koje esencijalne komade ćete Vi dodati u svoju jesensku kolekciju?