Easter Wreath: Quick and Easy DIY

by

Nekoliko dana dijeli nas do Uskrsa. Uz tradicionalno bojanje jaja, ovo je i odlično vrijeme za ukrašavanje doma prvim cvjetnim pupoljcima i maštovitim dekoracijama.  Još kad smo bile male, mama i tete u vrtiću uvijek su nas poticale da budemo kreativne i izradimo same svoje ukrase.  Obožavale smo to! Mama još uvijek čuva naša mala umjetnička dijela, od gliterom okupanih čestitki, pa do malih slatkih zečića.

vijenac

Prije nekoliko dana na Pinterestu smo pronašle prekrasne vijence, koji su nas inspirirali i potakli da same pokušamo izraditi i jedan svoj.  Išle smo u šetnju, skupile nekoliko grana i bacile se  na posao!

Sve što trebate kako biste izradile ovaj vjenčić je:

  • grane ( najbolje od vrbe)
  • ljepilo
  • ukrasna jaja ( ili nešto drugo po vašoj želji)
  • ukrasna traka

Savijate lagano grane u željeni oblik, bitno je da su grane savitljive kako vam ne bi pucale prilikom oblikovanja.  Ukoliko nemate vremena ovakve vijence možete kupiti i u cvjećari, pa ih možete po vašoj želji samo ukrasiti.

Sada je vrijeme za ukrašavanje! Od prvotne ideje, cvijeća, ukrasnih jaja i bubamara, odlučile smo se za malo suptilniju verziju, i naš vijenac ukrasili samo s  jajima, koje smo jednostavno samo zalijepili na vijenac sa super ljepilom.