Schmidt’s Rose + Vanilla Deo Stik: Recenzija

by

Zadnjih par godina dala sam se u istraživanje o deo kremama. Ako krenete googlati odmah će vam izaći o štetnosti dezodoransa i jedan od glavnih sastojaka u njemu. Aluminij. Koliko sam ja upoznata aluminij zatvara pore i s time onemogućuje lučenje znoja. I da to bi svi htijeli da se ne znojimo, ali izlučivanje znoja je jako bitno i važno za ljudski organizam.

Upravo iz tog razloga sam se odlučila za prirodne deo kreme. Kod pretraživanja najčešće su izlazili Schmidts deo stikovi. I zaista imaju dosta pozitivnih recenzija.

Jamie Schmidt je počela raditi prirodne proizvode u svojoj kuhinji, i to 2010 g. Upravo iz razloga što je bila frustirana jer nije mogla naći prirodne deo kreme… Koliko je danas lakše, i koliki veliki izbor imamo.. stvarno bi bilo šteta da koristimo i dalje one štetne.
Upravo iz tog razloga stavila sam deo u košaricu. Prvi utisak je bilo da zaista miriši prekrasno. Ima suptilan lagani miris. Struktura ili tekstura je pomalo čudna, tvrda. Kasnije sam skužila da ga je dobro malo zagrijati, i onda se vrlo lako nanosi. Ako ga ne zagrijem znam me iziritirati. Također sastojci u deo kremi su odlični. Kokosovo ulje, aru prah, soda, eterična ulja.. zbilja tu nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Također, ako ga stavim ujutro do navečer sam ok. Stvarno dugo traje, pa čak i kad vjezbam ili trčim. Fenomenalno. Ono sto mi osobno smeta, kao osobi koja nosi dosta bijelih majica, su žute mrlje. Pa bih ovaj dezić iako je odličan, ostavila samo za zimu kada nosim više tamnije odjeće.


Naručila sam ga na Notinu ,po cijeni od 50 kn. Ako bi ga morala ocijeniti od 1 do 5, odlučila bih se za četvorku.