Sapunoteka Ulje za Njegu Kose Koje Obožavamo

by
sapunoteka ulje za kosu

Lijepa, zdrava i sjajna kosa je sve što želimo. Upravo iz toga razloga isprobavamo razne preparate za kosu, šampone, ulja, maske itd. Mogle bih imati cijelu policu stvari samo za kosu. Naš problem je prvenstveno tjeme kose koje se brzo masti, a ostatak kose je vrlo suh. Kako volimo trenutno imati dugu kosu, održavanje nje, zna biti pomalo iscrpljujuće. Osim šampona i balzama za kosu, ono bez čega mi ne možemo je ulje. Iznenadile smo se kada smo vidjele da dosta ulja za kosu sadrži silikone, i ostale sastojke koje će joj više odmoći nego pomoći. Vrlo bitno je pročitati sastojke kod proizvoda, te vidjeti sadrži li samo ulja ili ima i ponekih sastojaka koje ne želimo na svojoj kosi.

Ulje iz Sapunoteke je naše potpuno otkriće. Prvo ambalaža, poput svih proizvoda iz Sapunoteke oduzima dah. Retro zatamnjena bočica osim sto čuva ulje, produžuje mu i rok trajanja. Drugo cijena, za samo 30 kn dobit će te vrlo kvalitetno ulje, koje radi upravo ono što je navedeno. Njeguje! Inače su cijene ovakvih ulja užasno visoke, tako da ovo je veliki plus pogotovo ako ga nanosite bogato kao i mi. Sastojci su mješavina ulja makadamija, avokado, argana, masline, te sezama. U ovoj kombinaciji ulja dodatno je i eterično ulje lavande i ružinog drveta. Ulje prekrasno miriše a možete ga koristiti samo na vrhovima, ili kao što mi znamo ponekad, ugrijati ga malo te ga nanesemo duž cijele kose i umasiramo na tjeme, te ga tako držimo preko noći.

Sapunoteka proizvode možete naručiti na njihovoj stranici, ili ih možete kupiti u njihovoj trgovini. Sigurne smo da smo ih vidjele čak i u Lidlu.

______________________

Pratite nas:

Instagram

Twitter