Peter Thomas Roth Piling: Piling Koji Stvarno Djeluje!

by

Promjenom godišnjeg doba, ne mijenjamo samo način prehrane i garderobu, mijenjamo i našu kozmetiku. Zimi koža traži više hidratizacije, više maski koje ju hrane i njeguju, ali ljeti je potpuno drugačije. Barem što se tiče moje kože. Kako dolaze vrući dani, i jako tople noći, moja koža se iz normalne, prebacuje u mješovitu. Mješovitu koja se jako brzo masti, a samim time se čepe pore, pa dolaze i akne. Upravo iz tih razloga potpuno promijenim kozmetiku na ljeto. Zimi ne volim koristiti previše pilinga, jednom tjedno bude dovoljno. Kako kod mene koža ljeti traži više pažnje, samim time koristim i više pilinga. Piling doprinosi boljoj cirkulaciji, zdravijoj boji te blistavom tenu. Upravo je ovo korak u rutini njege lice kojeg nikako ne bih preskočila. Koža otpušta „mrtve“ stanice, koje zapravo začepe naše pore. Eksfolijacijom mičemo te stanice, i nečistoće te je koža puno čista, ljepša i ujednačena.

Peter Thomas Roth je kozmetika iz New Yorka. Osnovao ju je Peter Thomas Roth , koji je odlučio u svojoj kozmetici koristiti samo najbolje i najluksuznije proizvode. Nije ni čudno da se Petar zanimao za zdravlje kože, i poboljšavanje iste. Naime, njegova obitelj je posjedovala lječilišta u Mađarskoj. Sami proizvodi su iznimne kvalitete, i s godinama otkako je osnovana tvrtka stekli su niz obožavatelja.

Piling Acne Face & Body Scrub je kao što i samo ime kaže proizvod namijenjen za lice tijelo. No, ja ga koristim samo za lice. Mogla bih reći da ga zadnjih mjesec dana koristim svakodnevno. Ono što me je iznenadilo da mi nije uopće isušio kožu. Čak štoviše ona izgleda jako čisto i blistavo. Proizvod sadrži 1% salicilne kiseline koja je odličan tretman kod akna i mitesera. No osim akna i mitesera, smanjuje pore i ujednačava ton kože.

Osim akna i mitesera, smanjuje pore i ujednačava ton kože.

Osim salicilne kiseline u proizvodu su i jojoba zrnca i glikolna kiselina te sepicontreol. Zrnca jojobe, pružaju lagani piling, vrlo su sitna i nježna pa se ne brinite da bi vam mogli iziritirati kožu. Kao i salicilna kiselina, tako i glikolna jako lijepo utječe na zdravlje kože. Obnavlja ju te je odlična ukoliko imate ožiljke od akna. Glikolna kiselina se dobiva iz biljaka ( Ananas, šećerna repa, šećerna trska, nezrelo grožđe) a od svih AHA kiselina ona prodire u dublje slojeve kože. Dok Salicina kiselina( BHA ) djeluje protuupalno, analgetsko i antiseptičko.

Savršena je za upalne procese, iritacije i crvenila.


Moram priznat da sam oduševljena ovim proizvodom. Vrlo je blag ali istovremeno efikasan. Primijetila sam manje prištića, ujednačenu boju tena, te zdraviji i blistaviji izgled. što se tiče ambalaže vrlo je jednostavna, odlična za putovanja, jedini minus bi navela veliki otvor, zbog kojeg izađe vise proizvoda nego što je potrebno


Preporučila bih ga svima koji imate mješovitu i masnu kožu, onima sa suhom kožom dovoljno bi bilo jednom tjedno uvesti u rutinu, kao tretman. Miris proizvoda je blag, i svjež što je opet dodani plus kod mene.