Parfemsko Ulje Koje Morate Isprobati

by

Moram priznati da se nikad nisam susrela s parfemskim uljima. No, vrlo često bih čitala o njima. Zapravo zadnjih godinu dana vrlo često se piše o parfemskim uljima, pa je teško izbjeći zapravo ovu temu. Po čemu se razliku od „normalnih“ parfema? Jesu li bolji?


Sigurna sam da većina vas ima malu kolekciju parfema. Dugotrajno traženje u parfumerijama, je ponekad kao da smo došli u tvornicu slatkiša. Gledamo note, podnote, te kako se stapaju s našom kožom. Parfemska ulja su vrlo koncentrirana, puno više nego toaletne vode. Tako da je sam miris puno jači ali i puno duže traje. Toaletne vode su na bazi alkohola, i vrlo često znaju iritirati kožu. Potpuno suprotno je s parfemskim uljima koji zapravo njeguju kožu.


Parfemsko ulje Elegance My Nashe je proizvod napravljen od potpuno prirodnih sastojaka. Dugotrajni miri ruže, jasmina i pačulija zaista oduzima dah. Ako ne volite jake parfeme, draži su vam suptilni i nježni ali istovremeno vrlo profinjeni i elegantni vjerujete nam ovo je parfem za vas. Nas je osvojio na prvi udah. Moramo također spomenuti koliko je jednostavno parfem nanijeti. Naime parfem dolazi u maloj staklenoj bočici s pipkom koji vam olakšava nanošenje. No ako ga želite nositi sa sobom u torbici predlažemo male staklene bočice s rolerom u koje možete staviti parfemsko ulje te ga nositi sa sobom. No, ovo vam zaista neće biti potrebno jer parfem je stvarno dugotrajan. Pa čak i nakon pranja ruku i dalje se osjeti.

Parfemsko ulje je izrađeno po staroj recepturi, bez alkohola i bez ikakvih pojačivača mirisa. Baza im je ricinusovo ulje u kombinaciji s bademovim. Ako vas brine baza parfema, vjerujete nam dovoljna je kapljica, lagano je razmažite, i neće vam ostati masan trag. Vrlo lijepo se upije i ne osjetite strukturu No, ukoliko se ne možete odlučiti za jedno , uvijek možete uzet vise te kombiniranjem napraviti svoj poseban miris. Zašto ne? Moramo priznati My Nashe nas je osvojio i to zaista na prvu! Cijena ulja je 65 kn a možete ga pronaći na njihovoj STRANICI.