Organska Kozmetika Koju Morate Isprobati

by

Preparativna kozmetika definitivno nam je favorit. Pogotovo ako se radi o prirodnoj kozmetici. Naime o Soul Tree kozmetici pisale smo u već nekoliko navrata. Proizvodi za kosu su nas ostavili bez daha, kao i njihovi toneri. No, možda bih vas trebale podsjetiti o ovom organskom brendu, i pobliže vam opisati zašto ga toliko volimo. Soul Tree je jedini indijski brend koji ima certificirane prirodne proizvode. Svaki proizvod napravljen je s puno pažnje, sa sastojcima koji su isključivo organski.

soul tree

Krenula bih s pilingom za lice. Na prvu moram pohvaliti miris, koji je vrlo osvježavajući i opuštajući. Ne sadrži agresivne sastojke i mikro zrnca koja utječu na život u moru. Ovaj nježni piling idealan je za sve tipove kože- Također ne sadrži parabene i štetne kemikalije. Piling čisti kožu dubinski pomoću vrlo sitnih čestica ljuske oraha, uz dodatak kokosovog i bademovog ulja. Neem i van haldi su biljke koje će se pobrinuti za sprječavanje prištića i akni, te će dubinski očistiti kožu. No, ovo nisu svi sastojci, ruža i raktchandan hidratizirat će kožu te će koža izgledati zbilja sjajno, i glatko. Iako ovaj piling ne isušuje kožu, dobro je nanijeti hidratantnu kremu kako bi dodatno nahranili kozu.

orkanska kozmetika

Soul Tree hranjiva krema dolazi u prekrasnoj elegantnoj kutijici. Obogaćena je šafranom koji njeguje, te je puna antioksidanata. Naime biljka Ashwagandha i Shatavari su jedne od najpoznatijih ayurvedskih biljaka koje pripadaju kategoriji rasajana te imaju široki spektar djelovanja. Odlične su kod problema s ekcemima i psorijazom. Krema je izrazito lagana, jako lijepo se razmazuje,ne sadrži parabene, olovo, te nije testirana na životinjama. Namijenjena je za sve tipove kože. Već nakon prvog nošenja koža je mekša sjajnija i izgleda puno zdravije.