The Ordinary Caffeine Solution 5 + egcg Review

by

ordinary caffeine solution recenzija

 

 

Ukoliko imate tamne podočnjake kao i mi vjerojatno se s njima borite duži niz godina. U našem slučaju bezuspješno. Čak i nakon dugog sna, dosta vode i zdrave prehrane oni su i dalje prisutni. Iscrpljujuće, zar ne?

 

Kako nam se The Ordinary kozmetika pokazala odličnom, odlučile smo pokušati s Caffeine Solution 5% + EGCG. Naime opće poznato je kako kofein pomaže kod cirkulacije, te potiče stiskanje krvnih žila, a trebao bi i posvijetliti kožu. Zvuči gotovo savršeno. Krenut ćemo od ambalaže, proizvod je pakiran u tamnu staklenu bočicu s pipaljkom, i sadrži 30ml. Formula seruma je lagana, vodenasta, blagog mirisa i jako brzo se upija. Moram napomenuti da ne hidratizira, pa je potrebno poslije seruma staviti okoloočnu kremu, pogotovo ako imate suhu kožu.

Rezultati? Nema ih. Iako jako volimo The Ordinary ovo je jedini njihov proizvod koji ništa nije napravio. Stanje podočnjaka nije se promijenilo, iako su na njihovoj stranici recenzije poprilično pozitivne, a sam proizvod nije skup (6,70 eura ) vrijedilo je pokušati.

 

ordinary caffeine solution recenzija