Olaplex NO.3 Isplatiti li se?

by

Vjerujem da zaista ne postoji osoba koja barem jednom nije čula za Olaplex. Naime Olaplex proizvodi trebali bi pomagati kosi pri obnovi ostećenih vlasi. Proizvod je bez silikona,sulfata ftalata i nije testiran na životinjama. Također Olaplex bi trebao vratiti kosi snagu, poboljšat njezin izgled, te dat joj sjaj kakvog svi želimo. No, jesu li ove tvrdnje istinite? Vrijedili li za relativno malu količinu ovog proizvoda, točnije 100 ml dati 220 kn?! Doznajte u nastavku!

Kako je moja inače tanka kosa, tretirana pramenovima postala vrlo oštećena, suha i beživotna, poslušala sam sve oko sebe i kupila Olaplex NO3. Iznenadila me je vrlo mala bočica, i iako sam mislila da ću je potrošiti u jednom tretmanu, izdržala je njih deset. Naime prije pranja kose, lagano ju smočite. Proizvod nanosite na vlažnu kosu. Mislim da upravo zbog ovoga djela, proizvod je izdržao deset nanošenja. Ja ga osobno nisam nanosila na tjeme, krenula bih od dužine otprilike oko ušiju, te nanijela proizvod do vrhova.

Zatim je vrlo važn držati kosu minimalno 20 min s proizvodom na njoj. Najbolje bi bilo 2h ili čak i više. Zatim kosu operete kao i inače. Na prvo pranje kosa je bila zbilja mekana, i vrlo lagano bi ju raščešljala. Nakon potrošene bočice, zbilja nisam primijetila neke velike rezultate. Osim mekane kose. Vjerujem da bi možda ovaj rezultat dobili da držite bilo koju masku dva sata na kosi. Isto vremenom dosta ljudi se kunu u ovu masku, pa možda bih ju trebala duže koristiti. Zaista nisam ni sama sigurna. Kosa mi je i dalje suha, a za ispucane vrhove i dalje vjerujem da nema ni jednog lijeka osim škara. Mislim da ovaj tretman neću opet kupiti, bar ne u skoro vrijeme.