Isprobale Smo Oh Yeahh! Balzame Za Usne Koji Podižu Razinu Sreće!

by
Oh Yeahh!


Da vam netko kaže da će te biti sretni samo ako nanesete balazam za usne, biste li im vjerovali? Ako ste u potrazi za srećom onda je ovo članak upravo za vas. Zbunile smo vas, zar ne?

Naime Oh Yeahh! su prvi balzami za usne koji povećavaju razinu serotonina tzv. Hormona sreće.  Balzam za usne sadrži tri pažljivo odabrana sastojka koji imaju niz pozitivnih svojstava.

Prvi sastojak je Griffonia Simplicifolia. Ova afrička biljka ima niz fitoterapeutskih svojstava, a vrlo često se koristii u farmaceutskoj industriji kao biljni suplement za lječenje depresije. Također pomaže u regulaciji sna ali i poboljšava raspoloženje. Zvuči savršeno zar ne? Sljedeći sastojak je ekstrat kivija.  Poznato nam je da kivi još nazivaju vitamniskim čudom.  Ovo egzotično voće iz Kine, sadrži jako puno antioksidansa, te ima više vitamina C nego naranča i drugi citrusi. Odličan je izvor kalija, vlakana, vitamina A i E. Flavonoidi i karotenoidi štite tijelo od slobodnih radikala. Ako vam je povišen kolesterol kivi je također odličan.

.

Oh Yeahh!


Sljedeći sastojaka je definitnivno naš najdraži, kakao.  Pomisao na kakao nas je već učinila sretnima, slažete se s nama? No, kakao zbilja čini čuda za kožu, a i nazivaju ga još i super hranom ili hranom bogova. Sadrži više od 300 kamijskih tvari s pozitivnim učinkom za zdravlje.  Zanimljivo je da  kakao sadrži tri puta više antioksidansa od zelenog čaja. Kakao je iznimno bogat antioksidansima, a u svojem sastavu sadrži katehine i polifenole za koje se vjeruje da štite od srčanih oboljenja, karcinoma, ali i niz drugih bolesti. Osim ovih sastojaka koji doprinose našem zdravlju kakao sadrži i serotonin i dopamin, koji su još poznati kao hormoni sreće.

 No, kako je balzam za usne djelovao na nas? Jesmo li bile sretnije?

Balzam dolazi u preslatkoj ambalaži, a ono što je nas odmahoduševilo je sigurnosni navoj. Osim što je fora za koristit, na ovaj način jeproizvod bolje zaštićen. Oh Yeahh! Nudi pet nijansi, a nas dvije imamo onu usrebrnoj ambalaži, te u pink. (silver, violet). Još jedan plus kod ovogproizvoda je SPF 15. Cijena mu je 89kn.

Baš kada smo krenule isprobavati Oh Yeahh! balzam prehladile smo se.  Ono što nam se gotovo uvijek desi kod prehlade su ispucane i suhe usne, a ovaj put smo bez toga prošle. Jesmo li sretne radi toga, DA! Jesmo. Čak i odlazak kod oralnog kirurga zbog vađenja umnjaka nije bio toliko stresan, možda zbog Oh Yeahh! balzama a možda zbog palačinka s čokoladom.

Ostavit ćemo vama da presudite!

…………………………………

Pratite nas: 

1 Response
  • Marijana
    14 listopada, 2019

    zvuče stvarno zanimljivo, morat cu ih isprobati ❤❤