Nars Sheer Glow Foundation: Review

by

Ako moramo izabrati jedan make up proizvod to bi zasigurno bio puder. Dobra baza u make up nam je najvažnija, i većinu dana koristimo vrlo malo make up-a. Puder, maskara, malo korektora i mi smo spremne. Upravo zbog toga jako nam je bitno da je puder dobar, ne samo strukturom, i bojom nego također da nije komedogen kao npr. Revlon Colorstay koji je napravio takva sr**a na licu da godinama poslije sam se borila s aknama, s čitavom vojskom kremica, tonika i dermatologa. Mogli ste pročitati recenziju Mac face &body pudera (pročitaj ovdje) i LANCÔME Teint Idole Ultra Cushion (pročitaj ovdje), koji su bili odlični svaki na način, ali ovaj nas je malo je reći oduševio.

 

Nars Sheer Glow puder

Nars sheer glow (kupi ovdje) je puder o kojem se dosta priča i ovaj put s razlogom. Kako kod nas znaju reći za dobrim konjem prašina se diže. Savršena tekstura pudera, lagana gotovo ga ne osjećamo na licu, ali istovremeno savršeno prekriva nedostatke. Prekrivanje je srednje do jakog, ali napominjemo nema efekt maske na licu, znate da to mrzimo. Iako puder nosi ime Glow, gušće je teksture i na prvu bi mogli pomisliti da će izgledati teško i mat, ali odmah nas je uvjerio u suprotno. Sastojci u puderu, doprinose svježem izgledu kože, i mogli bi upravo reći da izgledamo doista zdravije, vjerojatno zbog snažni antioksidanta koji štite kožu od štetnih slobodnih radikala, dok glicerin, poznat kao najučinkovitiji ovlaživač, hvata i čuva vlažnost. Također naš voljeni vitamin C aktivno pomaže koži da zablista, sprječavajući bezbojan i pomalo nezdravi izgled kože, a ekstrakt kurkume izjednačava njen ton. Savršeno!

 

Nars sheer glow puder

 

Nars sheer glow puder

Iako navode da je puder za suhu kožu te mješovitu, nama s masnom odgovara. Puder nanosimo prstima, ili vlažnom Real Techniques Miracle Complexion spužvicom , brzo, jednostavno i lijepo se blenda. Izbor nijansa je doista velik, i mislim da bi svatko mogao pronaći pravu boju za sebe. Puder dolazi u staklenoj bočici od 30 ml, minimalnog i čistog izgleda. Nabrojale bi dva minusa. Prvi je što pumpicu morate kupiti dodatno, a drugi što puder ne možemo kupiti u Hrvatskoj. Ali sve u svemu najbolji puder kojeg smo isprobale, zasad.

 

Nars sheer glow puder

 

 

…………………………………

Pratite nas: