Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer: Review

by

tonirana krema

 

Make up nam je kao i svakoj ženi izuzetno zabavan, i volimo se igrati s njime. Ali s godinama smo naučile kako je bolje novce uložiti u jedan kvalitetan proizvod nego kupiti njih pet koje vjerojatno ne odgovaraju našoj boji tena. Ili pak neko sjenilo u ambicioznoj pink boji, koje ćemo nositi možda jedino za noć vještica. Vrlo slična situacija kao i kod odjeće. Upravo iz tog razloga volimo uložiti u našu preparativnu, a kod dekorativne kozmetike u podloge. Nars i dalje nije došao u Hrvatsku, pa je naručivanje i odabir boje preko neta veliki izazov, a i velika lutrija. Ali ako pogodite boju, definitivno vrijedi.

 

tonirana krema

 

U prethodnih par mjeseci mogli ste pročitati recenziju o Nars Sheer Glow puderu ( recenziju pročitaj ovdje) , a današnji članak ćemo posvetiti Nars Pure Radiant toniranoj kremi. Kod podloge, bilo da je riječ o puderu ili toniranoj kremi, volimo što prirodniji izgled, a od podloge tražimo ujednačen,  i zdravi izgled kože. Potpuno prekrivanje za svaki dan nam nije toliko bitno, štoviše volimo kada se ispod podloge i dalje vide madeži, pjegice…. Upravo smo sve to pronašle u Nars Pure Radiant toniranoj kremi. Vrlo lagana podloga, koja za toniranu kremu čak i previše prekriva.

 

tonirana krema

Sadrži spf 30, a za nas s mješovitom kožom koja reagira na apsolutno sve savršeno je što je oil-free. Ukoliko imate problema s hiperpigmentacijom, svidjet će vam se što nakon 4 tjedna korištenja Nars pure radiant tinted moisturizera vaša koža će biti nahranjena a i hipergmetnacija će biti manje vidljiva. Možemo reci da smo primijetile kako nam koža izgleda zdravije, a i mrljice od prištića su skoro pa potpuno nestale. Nars pure radiant tinted moisturizer (Alaska) možete pronaći na Asosu po cijeni od 30 funti.

…………………………………

Pratite nas: