Mad Hippie Vitamin C Serum: Review

by

C vitamin nam je bio poznat kao vitamin koji održava i čuva naše zdravlje, pogotovo kod prehlada, gotovo jedini lijek je bilo unijeti što više čaja i vitamina C u sebe. Ali, nije nam bilo poznato da postoje kreme, serumi i svašta nešto s vitaminom C za njegu kože. Često u razgovorima s prijateljicama, dijelimo „tajne“, informacije pa ponekad i savjete što se tiče naših jutarnjih i noćnih rituala. Tako je u jednom od takvih razgovara, prijateljica za koju se može reći da zna apsolutno sve što se tiče preparativne njege lice, spomenula serume s vitaminom C, te nedugo nakon toga, poklonila mi jedan. ( Hvala G.)

Uglavnom, što vitamin C radi za našu kožu? Antioksidant, koji nas čuva od utjecaja okoliša, smanjuje hiperpigmetaciju kože (s kojom se mi borimo), smanjuje upale, potiče proizvodnju kolagena, i upravo zbog svega toga čini kožu mlađom i svježijom. Nego, sada kad smo obavile teoriju, možemo prijeći na onaj zabavniji dio, praksu. Mad Hippie vitamin C serum dolazi u prekrasnoj ambalaži, u tamnoj bočici s kapalicom od 30ml. (prvi plus).

 

Serum je potpuno prirodan, vegan i cruelty free, što mu odmah daje drugi plus. Koristim ga od trećeg mjeseca, i mislim da se upravo sada rezultati vide. Kad sam ga počela koristiti, imala sam problema s tu i tamo pokojom aknom, koja bi uvijek ostavila tamnu flekicu, i ta flekica nikako da nestane. Danas gotovo da i nemam flekica (treći plus) što znači da serum djeluje. Tekstura je vodenasta, i gotovo odmah upije, jedino što lice bude malo ljepljivo, ali taj osjećaj nestane nakon otprilike pola sata. Serum ima voćni miris koji nije agresivan, pa mi ne smeta.

Uglavnom ocijenila bih ga čistom 5!

Koristite li vitamin C serum?

…………………………………

Pratite nas: