MAC Pro Longwear Concealer & Wedge Sponge Review

by

MAC recenzija

.

Ako ste jedna od onih djevojaka koja ima podočnjake, i pri tome ne mislim na lagane podočnjake od neispavanosti i umora, nego na prave podočnjake, da bi vam i panda pozavidila. Onda se u potrazi za čudom, kao i ja. Od raznih kremica, hladnih žlica, vrećica čaja i krumpira… da krumpira. Na kraju sam jednostavno odustala i odlučila potražiti dobar korektor.

MAC recenzija

.

Zadnjih par mjeseci koristila sam Eveline Art Scenic korektor 2in1. To je bio prvi Evelinov proizvod koji sam probala i ugodno se iznenadila. Korektor je prekrivao dobro( ali moglo bi biti i bolje), i boja se mrvicu razlikovala od boje moje kože. Pa se tako moja potraga za savršenim korektorom nastavlja. Čitajući recenzije vidjela sam da dosta cura hvali Mac Pro Longwear korektor. Tako da sam odlučila uložiti sve nade u njega. Korektor sam kupila u nijansi NW20 iako mi nijansa sada odgovara, mislim da će mi biti presvijetla u nadolazećim ljetnim danima. Krenut ću prvo od ambalaže. Proizvod dolazi u staklenoj bočici od 9ml sa pumpicom. Pumpica je odlična što se tiče higijene ali nije dobra kod doziranja proizvoda, uvijek izađe previše korektora van, to je jedna od negativnih strana. Ono što mi se sviđa kod ovog korektora je odlično prekrivanje, proizvod isto tako možete nanjeti više puta kako biste postigli bolji rezultat. Tekstura je lijepa, lagano se razmazuje i izgleda prirodno, kao jedini minus, osim ambalaže, je isušivanje kože. Tako da je potrebno jako dobro hidratizirati okoloočno područje.  Obavezno nanesite SPF jer ga ovaj korektor nema. Cijena proizvoda je 162 kn.

MAC recenzija

Mac Pro Longwear recenzija

.

Osim korektora kojeg inače nanosim prstima, ovaj put sam odlučila probati spužvice Wedge Sponge. Za cijenu od 49kn dobijete popriličan broj spužvica, koje su jako mekane i odlično blendaju proizvod. Koristim ih za nanošenje korektora i pudera kako bi sve izgledalo puno prirodnije. Negativnih strana? Nema. Od mene imaju palac gore.

Mac recenzija

MAC recenzija

Koristite li i vi ove proizvode? Imate li kakve prijedloge za korektor? Recite nam u komentarima.

photo: Tia Teilli