LUSH Store Tour + Beauty Treatment

by

lush tretman

 

Ima li bolji početak godine od beauty tretmana? A od beauty tretmana na koji vas je pozvao jedan od vaših omiljenih beauty brendova?! Fantastično, zar ne? Upravo to se dogodilo nama i to od strane Lush-a. Kao dugogodišnji fanovi ovog brenda, možete si zamisliti koliko smo bile uzbuđene.

U Lush-u nas je dočekao njihov simpatičan prodavač Leo koji nas je upoznao s počecima Lush-a i naravno njihovim proizvodima. Ono što nas je iznenadilo je to da je Lush Hrvatska druga otvorena svjetska podružnica, i to još davne 1996 u Zagrebu u Petrinjskoj 4. Upravo na toj adresi započela je naša mala tura i beauty tretman.

Danas se broj zemalja koje imaju Lush popeo na nevjerojatnu brojku od 46, preko 700 trgovina diljem svijeta i 6 manufaktura, od kojih je jedna u Hrvatskoj.

Zašto volimo Lush? Prvo prirodna su kozmetika, koja nije testirana na životinjama. Brinu su za recikliranje, samo od prodaje krutih šampona poštedjeli su okoliš za oko 6 mil. plastičnih bočica. Posudice i bočice proizvod su od 100% reciklirane plastike, kao i papirnate vrećice.

 

lush tretman
lush tretman

 

Prezentacija je bila jako zanimljiva, te se jasno se vidi koliko im je stalo do temeljnih vrijednosti, odabira sirovina, selekciji zaposlenika, društvene angažiranosti… Nakon upoznavanja s trgovinom Lush, krenuli smo s beauty tretmanom. Odlučile smo se za tretman ruku koji je započet s pilingom. Leo je odabrao Salted Coconut. I moramo priznati to je bio savršen izbor. Kremasti piling, koji nije jako grub, pa bi odgovarao i osjetljivoj koži. Jedan od glavnih sastojaka je pogađate, kokosovo ulje. Savršeno je za njegu kože, čini ju elastičnom, sadrži veliki količinu vitamina E, te također usporava prirodni proces starenja kože. Slani dio u pilingu je morska sol. Pisale smo koliko volimo morsku sol, ne samo u kuhinji nego i u kozmetici.  Piling možete koristiti na mokroj koži za nešto nježniji učinak, ili pak na suhoj za nešto grublji piling. Cijena ovog proizvoda je 102 kn za 130 grama.

Poslije pilinga na red je došao losion, Once Upon A Time. Losion sadrži shea maslac, bademovo ulje, kakao maslac, i još mnogo sastojaka koji vašu kožu hidratiziraju, ali je ne maste. To nas je iskreno oduševilo. Preko dana ne volimo masne kreme na rukama, tako da je ovaj losion, koji neodoljivo miriši na jabuke pun pogodak. Poslije losiona, Leo je koristio kremu za ruke Love And Light, koja je od svih proizvoda definitivno naš favorit, ne znam, je li je to zbog neroli ulja (koji sadrži hormone sreće) ili pak zbog kakao maslaca, ali ova krema je čisto savršenstvo. Raskošan miris podsjeća nas na ljetne večeri, ali istovremeno na Jaffa kekse. Zanimljivo zar ne? Kad budete išli u Lush isprobajte ovu kremu, i pišite nam na što vas podsjeća.

Kako bi zaokružio cijeli tretman, Leo se za kraj odlučio za masažu ruku s pločicom Soft Coeur. Pločice su nam jedan od najdražih Lush proizvoda, tako da smo dobro upoznate s njima. Soft Coeur nam je najdraža. Ako volite nježan miris meda i čokolade svidjet će vam se ( recenziju možete pročitati ovdje).

Tretman nas je jako ugodno iznenadio, i preporučile bi ga svima jer smo zbilja uživale u njemu, naše ruke prekrasno su mirisale još čitavi drugi dan (bez brige, prale smo ruke, ali je miris i dalje ostajao ). Zahvaljujemo se Lush-u i Leu na prekrasnom druženju i veselimo se sljedećem susretu.

 

lush tretman

lush tretman