Lush Soft Coeur Massage Bar: The Review

by

Lush

Vjerojatno kao i svi na planeti Zemlji obožavamo Lush.  Kad uđemo u trgovinu, kao da smo ušle u tvornicu čokolade. Sve izgleda super primamljivo, mirisno i poput slatkiša. Dijelite li s nama mišljenje?

Naša vjerojatno najdraža pločica za masažu (koju ne koristimo samo za masažu) je Soft Coeur. Pogađate zašto? Skužit će te čim vam kažemo sastojke. Prava čokolada! Uz čokoladu tu je med, bergamot i bademovo ulje. Osim što miriši poput najslasnijeg kolača,( bili smo puno puta u situaciji da je zagrizemo) ova pločica i odlično hidratizira. Tako da je nekada umjesto masaže, namažemo na tijelo umjesto kreme ili maslaca. Miris joj je odličan, mi nismo baš ljubitelji jakih cvjetnih mirisa, tako da ovaj lagan, i baršunast miris nam odlično paše, i poprilično je dugotrajan.

Najdraže nam se namazati navečer i ujutro probuditi mirisni, pretpostavljamo da i naša pidžama to voli. Ne mirišete samo vi, miriši vam soba, pidžama, pokrivač, apsolutno sve. Jedini minus ako ga moramo navesti je velika kocke čokolade unutra, zvuči suludo, zar ne ? Komu je minus još velika kocke čokolade? Ali stvar je u tome, kada se pločica topi, i kada je već pri kraju, ta kocka čokolade krene smetati, ostavlja smeđe fleke po vama , i to ne izgleda lijepo. Ako je krenete utrljavati u kožu, počne se guliti, i tad tek ne izgleda lijepo. Tako da taj zadnji dio uvijek bacimo, iako proizvoda bude na njemu. Cijena proizvoda je 56kn za 30 g tako da to što taj dio nije baš za upotrijebiti nas zna malo naljutiti. Ali sve u svemu kad zbrojimo pluseve i samo jedan minus nas je ovaj proizvod oduševio.

Koristite li vi Lush i njihove pločice za masažu? Koja vam je najdraža?

Photo: Tia Teilli